Виктория Тинтерова

Айде на хубавите новини!

Днес само хубави новини по телевизорите.

Убийствата ни ги поднасят във вид на таблица от днес по Нова. Екселска, мейби, не знам. За повече яснота.

Николаев, Нелепият Богомил и Ади много харесват снимките и текстовете във ФБ на Баце. Ама като ви казвам много, много много ги харесват… А вие тия дни адски се изложихте с тия хейтове. Злоби такива.

Николаев помоли окръжния прокурор на Пловдив, да не ни разказва твърде подробно за четворното убийство в Каспичан, щото е рано сутрин и не е редно да се безспокоят зрителите, когато е така рано. Това стана, след като тя изброи последните жестокости в района. Жената се поправи и каза само, че са използвани брадви, ножове, мачете и че всичко било в кръв.

Момичето на времето на Бтв все повече радва мъжете с вида си на хубава актриса в немско порно от 80-те години. Когато питаш нормален мъж, внимателно и тихо изгледал прогнозата:
– Какво ще бъде, дъжд, топло, вятър…? той отговаря:
– Ооо, не ме занимавай с глупости! От де да знам!

Момчето на времето на Нова пък става все по-елегантно, даже очила му туриха за още по-интелектуално излъчване. Също така ни радва с разни весели клипчета, но и от него нищо не се разбира за времето, щото то, времето и без това се разваля, аре, нема нужда да ни тревожи.
Това да не разбираш какво ще е времето е положителна тенденция, въведена от Емо Чолаков.

Един от Господари на ефира го били, а Баце дал час и половина да ги набият на кол биячите. Тва от щатите. Той, Баце, е непримирим – да пипнеш журналист, вика, е непростимо. Ся, аз не знам как ще се множат тези нещастни хора – а си пипнал Ади или Мира от бигбрадърите, или, пу пу, да чукнем на дърво, момичето на времето на Бтв – бой! Моментално Машов, шерифът на Търново изпълнил депеша и арестували лошите. Хвала на такава полиция!

Една жена-фактор в здравеопазването, обясни здравната реформа така – на майка ми ѝ поискаха 1000 лв., за пирон в крака при счупване. И тя ги даде. Когато дойде хубавото време да се застраховаме и освен това да доплащаме, ще можем да си контролираме разходите. Сега не можем. Много е просто. Реформата е наречена – ДДБ – Да го духат бедните.

Видяхте ли, може и положителни да бъдем, не само хейтъри, тролове на нинова, зомбита на комунизма, прости, путинисти и други глисти.
––
От БгМама
Как се унищожават детски глисти.

Всяка сутрин, в продължение на 1 седмица даваме на болния 1 чаша мляко с какао и захар и една кифла откъм .. е отзад.
На осмия ден даваме само мляко. Глиста се показва, казва:
„А кифлата???“ и тогава го хващате.

Това е пример за положително отношение към не толкова приятните събития в живота.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *