Яяя......

Айди, не остана!

Публикувано

Значи, дикември наближава. То дори не остана! Направо отсега са нареждам на опашка пред “Кауфланд”.

Така, първо ми трябва луканка, светая светих на всеки празник….много луканка..искам да купя луканка, достатъчна десет малки негърчета да жонглират с нея, докато карат колело на една гума върху покрива на блока.

Ракия ми трябва ейййй, ще купя ракия колкото да напълня делфинаруима във Варна и да плувам там по гръб, кат един кашалот да са мятам.

Листи за баница ще взема, така малко, можиби няколко колички, все едно с тях ще опаковам някоя сграда като Кристо.

Трябва да се пазарува за празницити, за-къс-ня-ва-ми!

Друго кво…а да, ядки, батерии, флумастри ша взема за децата, като се родят да им подаря, освен това щипки за пране, лимонада, обогатен уран, тенекия сирене, блумеджикмоп, нутри булет, кабели, бубини, руска салата, мамка му ще строя замъци вместо от пясък, от руска салата.. все неща от първа необходимост за посрещане на празниците.

Животът ме иска, веднъж е Коледа. Всъщност веднъж годишно, ама няма да живеем сто години, я!
Пълнете количките, нищо че към Земята не се приближава метеорит, тъпчете ги, тъпчете се и вие…провисвайте гирлянди, пълнете сарми, чалгата да гърми, пиратките да пукат, “друсан кебап не си ли яла, песни с мерак не си ли пяла…”

И после като ни питат: ”Какво ще сложите на трапезата за Коледа?”, не е лошо да им кажем истината: “Ще си сложа лактите на трапезата, ще подпра глава на тях и ще си задам въпроса – За какво ми е всичко това за една единствена вечер?”

После ще започна да режа луканката.
Мхмм…

Иначе… В общи линии, когато се подхлъзнеш и паднеш, винаги ще се намери някой тъпак, дето да попита „Какво стана паднахте ли?“
АМИ НЕ, ИМАМ ОРЕХ В ЗАДНИЯ ДЖОБ И СЕ ОПИТВАМ ДА ГО СТРОША!!

Мартин Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *