Яяя......

Актуалната обстановка

Моментна снимка на актуалната пътна обстановка към 10 часа сутринта.

Депутатите си увеличават заплатите, докато хората остават всеки ден без работа, и на всичкото отгоре ни се карат, че не се радваме за тях. Ама айде, моля ви се, да се зарадвате вече. Зарадвайте се, бе. Завистливо племе такова. Па зарадвайте се един път за някой друг, стига само себе си гледали. Ето, аз се зарадвах шест пъти тая сутрин и вече се чувствам много по-добре. Пробвайте и вие.

После тая страхотна пресконференция, дето се изля от телевизора.

Премиерът се държи като началник на ТКЗС, който е викнал отбор ветеринарни лекари, защото много овце са болни. Овцете разбират, че от Виетнам до Сингапур България е давана за пример с действията и мерките си. Голяма радост! Сингапурските овце сигурно скърцат със зъби от яд сега.

След дава думата на един от лекарите да каже нещо за ваксина, но след 3 минути го прекъсва с ДОСТАТЪЧНО, ДОКТОРЕ. Ай стига, кво са се разпищолили да говорят.

После казва, че поканените лекарите са му приятели в живота, и накрая обяснява на овцете, че някакво лекарство е токсично и има много странични ефекти, така че забравяме за него.

След това разбрахме, че сме създали нещо уникално, с което сме надградили неща, създадени в други държави. Другите държави създали прости правила и мерки на достъпен език, пък ние – нещо много повече от това. Някакъв уникат, но не схванах какъв е точно.

След това Ананиев успява да изклокочи, че сега бил най-подходящият момент за вдигане на детска болница от 20-годишния полуразпаднал се строеж, и също гледа сърдито, че не разбираме какво добро ни правят. Ако сте внимавали, ще видите, че вече станаха две неща, за които трябва да се радваме – заплатите им и болницата от полусрутения строеж. Виждам ви, че не се радвате, и вече не знам как трябва човек да ви го обясни по-ясно.

Накрая малоумен въпрос от главната репортерка в обора, Ива Николова – за ваксината БДЖ.

Следва съвет от лекар да пием червено вино.

Каберне става ли?, пита Николова.

Каберне е идеално, обяснява лекарят.

С това пресконференцията свършва.

Започва предаване, в което Мими Иванова и Развигор Попов ще разкажат вълнуващата история на легендарната песен ПЕТНАЙСЕТ ЛАЛЕТА.

Приятен ден!

Красимира Хаджииванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *