Виктория Тинтерова

Алооо, провинциите – ХАЙ КЛУБ!

Публикувано

Малко светски клюки, че като ви знам кви сте в провинциите и се интересувате само от апартаменти…

Начи – Ева Мейдел, като е била мома се е казвала Ева Паунова. Като Паунова се отзовала в Брюксел, като политически секетар на няква депутатка. Аз не съм наясно точно какво значи политически секретар, допускам, че е секретар, който се фръцка насам-натам и бърбори. Та там я видял Никлас Мейдел. Момче от Залцбург, а „24 часа“ добавят, че и Моцарт бил от Залцбург… ама къде ще се мери с Никлас, нали..

Никлас бил един от най-влиятелните политици според някаква там класация. Даже има вид на момче от богато семейство. Има изобилие от снимки за двамата млади. Слага ѝ пръстен в замъков салон, пък сред залцбургски екзотични дървета.. въобще – щастие.
Винаги широко усмихнати и прегърнати.

Ева Паунова-Мейдел е с прекрасни рокли, нали ги знаете – едни такива дървени, луксозни, с блясък и камъчета…. Тафта, кво да е друго?!
А пък Никлас има много особена форма на главата, както би казал Джийвз /вж. „Джийвз и търтеите“/ която говори за особени способности….

Не знам Ева с какво помага на България, но е ясно, че България ѝ помогна да се омъжи подходящо.

А пък Мария Габриел е родена в с. Хаджидимово, Гоце Делчев. Уикипедия. После Уикипедия вика „завършила е ….дъра, бъра, тинтири-минтири“…. но най-вече, че се бори за равенство между половете. Не искам да съм злобна, ама тя физически го е постигнала равенството. И мъжът ми няма цици.

Междувременно се омъжила за Франсоа Гейбриел и родила Жан-Едуад. В Хаджидимово това е традиционно име. На галено им викат Жанко или Едуардчо.

– Едуардчо, яла, бе мискинино! Тъдява трябва да е, туй дети…! – вика бабата на Едуард, когато е готова с обеда.

На Франсоа не намерих снимки. Не знам, не знам, и аз на негово място бих се крила….

Като я гледам Мария, у мен се появи едно майчино чувство и желание да го закрилям тоя Франсоа.
Дали в Хаджидимово бабите го харесват? Впрочем дали в Хаджидимово училището функционира? А дали има здравна служба? И аз пък – здравни служби, като ги дигитализира Мария бабите, за кво им е здравна служба. Ще им го настокира тя на бабите….

А пък Мария Габриел и принцът на Монако Албер II открили седмица на опрашването…. Много се радвам на есъто, че се грижи за всичко, и напук на пълният хаос в света се занимава с такива смислени и важни за човечеството неща.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *