Виктория Тинтерова

АнтикомунизъмЪТ

Публикувано

Р.Кънев имал манталитет на антикомунист и искали с Хр.Иванов да обединят градската десница. Антикомунизъмът се изразява в това, да поддържат санкциите срещу Русия. Друго, друго…. разни празни приказки.

Аз не знам в коя част на града е роден Кънев, ама аз съм родена на пъпа на София. Мога до утре да се фаля с родителите си и техните приятели. Всякакви хора – от бохемата, от техническата мисъл на държавата, „бивши“, детски приятели на баща ми. И като градска внимателно слушах, пък баре да чуя нещо дясно. Щото и от това имаме нужда, ще се съгласите.

Например, улесняване даването на разрешения за откриване на търговски обект…. А не да попълваш 200 документа, които са хрумнали на некви лелки по общините. Или премахване на тоталната забрана за пушене. Или контрол на обществените поръчки и безбройните неформални организации, които са си направо комунистическа работа. За мен тия организации са адски вредни, много типичен пример за едновремешните комитети, ОФ организации, пионерски такива… все за помощ на низшите и неориентираните. С тая разлика, че сегашните са платени, а ония не бяха. Те осребряваха дейността си по друг начин – я плочки ще изврънкат от неверния съпруг, склададжия, я връзка за университет.

Изобщо чух безброй празни приказки и лозУнги.
Почувствах се като през 70-те години. Сякаш четях агиттабло на ОФ клуб.
Аз имам манталитет на графиня оперна певица.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *