Виктория Тинтерова

А, ко стана!?

Публикувано

Сайтът „Гласове“ със заглавие –
„Украйна загуби подкрепата на Тръмп“
Сега ще загуби и подкрепата на тези, които подкрепяха Митутата. Щото не може да подкрепяш Украйна и да не подкрепяш митуту…

Помня как Гала, Мъжътнагала и демократично настроени централсофийски мацки и мацкове се тръшкаха за наранените чувства на милиони, даже хиляди невинни млади и не толкова млади актриси. Пък после Митуту загуби подкрепата на други, не по-малко известни от Гала актриси, като Катрин Деньов, например и Гала почна да се възмущава от тия, които подкрепят… и вопще стана една мътна и кървава.

Оня ден, когато съобщиха новината за кончината на Жак Ширак, телевизорите мигом добавиха с наслада следствията, които са се водили срещу него. Докато се ориентират, че той е от добрите и не мъцнаха повече за тези позори…

Сега ще въведем норвежката система за защита на децата, ще побъркаме известно количество хора, после тази система ще я отрекат, а после ние ще я отречем и ще я махнем. Ама това след като изядем лайната, нали.

Преди седмица ООН-ето не пусна руски дипломати на сесията си. Телевизорите си мълчат, за всеки случай. Голяма работа пък станало….

Отначало Грета беше Динко. Възхищението от яхтата, синята кофа и речта можеше да се сравни единствено с …никой не може да ме спре да ви обичам, другарю Живков! А вчера, с партизанска смелост, битивито пусна интервю с шведски психолог, който вика, че Грета не е съвсем в ред и е по-добре да си трае и други подобни диагнози.
А ние, като едни тъпчовци се дзверим, цъкаме с език ….пушим си цигарите с гнъсните картинки, събираме фасове от презастроените плажове, щото това е важното, радваме се като деца на чужбинските идеални тротоари и пътища, на чистотата, на разни шосета без дупки и въобще на нормалните, човешки неща ….и си траем.
Вафли ще ми ядете!

–––––-

Една катеричка се прибрала запъхтяна и разрошена от работа.
– Къде беше, бе жено? – попитал катерицът.
– Ми както си вървях из гората, един заек-хулиган като ме фана и ме такова, такова – три дни и три нощи!
– Е как три дни и три нощи, та теб те няма само три часа?! – изненадал се катерицът.
– А, аз дойдох само да се обадя и пак се връщам…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *