Виктория Тинтерова

Безлов и други магически работи в НОВОТО студио на Бтв

Публикувано

В супер невижданото по света студио на битивито главата на Безлов свети като фар. Даже не смеят да го дават във фас, защото заслепява драгия зрител и той не може да се съсредоточи твърде върху важният разговор за:
Е ли е терорист юношата от Пловдив или да?

Не че разговорът с Безлов си струва да бъде чут, ама все пак. Даже Хемикян присви очи като един китаец. Още повече, че столът му, на Хемикян, е дигнат над стола на гостите, така че главата му да стига до Черни връх и да е над Енергопроект, за да е по-мощен…. и лъчите от прожекторите попаднат съвсем директно в очите му, като слънчево зайче, нали се сещате….

Обаче Нова са отвърнали достойно на удара – едни облаци се носят около главите на скъпите гости, едни планини, блясъци, слънца….
Изобщо свидетели сме на прекрасни студийни чудеса. Може да се сипят само глупости, ама в красива и изискана обстановка.

Например една глупост, която напоително се носи и в двете прекрасни студиа – едни „деца“ се возили в кола и си играели с пластмасов автомат, палка и там още някакви неща. Можело да си поръчаш такива работи с Еконт*, вика единият баща на едното „дете“. Полицаите ги били извадили насила от колата. А не бе, трябваше с кафе да ги почерпят… Представих си ако бяха истински автомата и палката и „децата“ бяха постреляли малко по хора, полицаите на какво щяха да ги направят, че не са „отреагирали“.

Докато слушах репортажа за малко непослушните деца, едно птиче съвсем безхаберно запя и глупостта стана дваж по-глупава. Въпреки старанията на Вероника Репортерката.

Втора глупост:
Румен Бахов за пореден път реди интервюираните насам-натам и те, горките интервюирани се подчиняват – застанете тук, те застават
застанете там – застават
а сега се върнете пак там,
въобще, много фантазе му се получава….
Знаете ли как се казва хипопотам, който е бил тук, а после се е върнал там?
Хипопопактам!

И накрая една глупост от електронен сайт, която току-що ми цъфна вдясно:
„Бебето Джони, едва на една година, а вече с мозъчен тумор!“ – заглавие на матрял.
Изобщо всички са се втурнали да спечелят приза –
Ние можем да изговорим повече от Борисов!
Получава им се, още малко и ще го стигнат!
––––––
* В горният матрял има продуктово позициониране!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *