Виктория Тинтерова

БеНеТе сутрешности

Публикувано

Вероятно сте забелязали, че не ви занимавам с размисли за сутрешното на бенетето. Просто сърце не ми дава, все едно да се подигравам на тъпо дете, че е тъпо.

Нареждат се сутрин четирима – водещата, Кекерезова, един спортен и един на новините и започват да говорят. Такива глупости говорят, че ме фаща срам и ги махам. Днес, обаче се заслушах в един репортаж, който разказваше за момче от Англия, което излязло от едногодишна кома. Засега можело само да мига… Едни около него, както очевидно и бенетето, много се притесняват. Ми как няма, си викам, за притеснение си е… И после чувам за какво се притесняват – било за това, че трябвало, налагало се задължително първо да му обяснят, че има ковид, че са починали над 100 000 „негови сънародници“ и че имало локдауни….

Аре да идват извънземните на Спахийски и да се приключва с тая лудост!

–––

По радиото съобщили, че планетата е нападната от извънземни и хората трябва да са много внимателни и деликатни, когато ги срещнат.

– Извънземните са малки, бели същества, а именно и заедно – съобщил Хемикян.

На един шофьор на такси му се допикало, докато отивал да вземе окъснели купонджии от таен купон в Бояна. Спрял таксито, мушнал се в едни храсти и аха да се изпикае, видял някакво си нещо – малко и бяло. Сетил се за новините и се обърнал към него поуплашено, но много възпитано и отчетливо, като подчертавал добронамереността си:

– Аз съм шофьор на такси и в момента пикая…

– А аз съм шофьор на линейка и в момента сера…. – измъчено му отговорило малкото бяло нещо.

Виктория Тинтерова

One thought on “БеНеТе сутрешности

  1. И аз започнах да се притеснявам от много неща. Ще речете, че какви са тези „толкова притеснителни неща“? Нима не е за притеснение Хампарцумян, който най – авторитетно каканижи по ТВто как като се ваксинирате и ще се сдобиете със свободата си. Как тази заран едни лекари обясняваха, че като ги питат пациентите им с коя ваксина да се ваксинират, а те не можели да отговорят защото и МЗ нямало такива за да се обясни първо на лекарите пък те на пациентите и т. н. Не, не е това притеснителното. Друго е СТРАШНО ПРИТЕСНИТЕЛНО след като изгледах филма „Творба без автор“ защото като направих аналогия в далечната 1937 година и фашизма в Германия и последствията от него се замислих за времето в което живеем сега!? И останах потресен, че ГЛОБЛНИЯ ФАШИЗЪМ който ни натресоха нашите задокеански „братя“ с помощта на евро-идиотските правителства на „обединената Европа“ е в милиарди пъти по страшен от тогавашния фашизъм. Препоръчвам да изгледате филма и ако имате различно мнение от моето, моля да го споделите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *