Виктория Тинтерова

БиБи Кинг и златната мина

Появи се, бе, а вие викате, че изчезнал… Неее, БиБи Кинг ще открива днес златна мина. Репортажът за мината беше главозамайващ. Прекрасно, чудно, главозамайващо, великолепно! Народът наоколо не го питаха, ама казаха, че бил доволен и възторгнат. Бил недоволен преди, обаче сега вече е доволен, като видял тази прелестна златна мина.

Всички посрещачи на БиБи Кинг бяха с изгладени дрехи, умити уши, с премахнати косми от носа и ушите и изрязани нокти на ръцете и краката. И дезодорирани. Не се разбра чия е мината, ама допускам обосновано, че е на великия световен хамерикански бизнесмен Х. Ух, как се радвам, че не е някой руски олигарх! Нека им! Десните са доволни. И левите, явно.

Като казах десни, от известно време разсъждавам какво им е дясното на десните? Като са работници на някой, искат добри заплати и нормално работно време, както и заплащане за извънредният труд. Т.е., когато са работници са леви.. А десните, които имат пари, поне тези десни, които познавам, не откриха дори и едно шивашко цехче с две шивачки, но в кръчмите са съвсем и напълно десни… А на втората ракия са готови да изядат поне един комунистин. С парцалите.

Посъветвах се за дясното с КлубZ и статия на Харизанов, нали са десни, компетентни са. Нищо не рабрах. Затова се обърнах към Уикипедия. Няма да ви разказвам, но се налага изводът, че да наричаш герб дясна партия и БиБи Кинг десен политик е…. малоумно!

Да погледнем и левите. Да ги погледнем, ама къде са, няма ги. И с лупа да ги търсиш, се тая… Няма ги.
Налага се да ви съобщя, че сме се върнали назад във времето преди Френската револяция, когато е властвал
Абсолютизма и не е имало леви и десни.
„Абсолютизмът е политическа доктрина и практика на неограничена централна власт и абсолютен суверенитет, упражняван например от монарх…“
Т.е. левите още не съществуват…. Ще се появят по-късно.

А пък англичаните много са се уплашили, техен човек се разболял от легионерска болест. Ми в колониите е така, драги ангчани, екзотични болести се носят насам-натам!
Слава Богу, че не новичок, че напрао не знам…

П.П. Поради изразени недоволства, променяме името БиБи Кинг на БуБу Кинг.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *