Виктория Тинтерова

Бизнесът срещу ВирусЪТ…

Успокойтьес – икономическа криза не може да ни стигне, щото икономиката ни е стабилна, а бизнесът – гъвкав. Не е така, обаче с Италия. Щото техната не е стабилна и бизнесът им е закостенял… Неподвижен, не като наще бизнеси – в кризи винаги намира тайни горски пътечки, ха захар да изнесе, ха гориво или нещо друго за изнасяне. Винаги си намира начини нашият бизнесът да си купи Майбахове. Щото бизнес без Майбах е като италианския – негъвкав и тъп. Или като веганска пържола с киноа. Тинтири-минтири и ала-бала е бизнес без Майбах….Когато излезем от тази ситуация, българският бизнес ще се е увеличил с още няколко мелеонера с майбахи… майбахове… е, както им е там множественото число на тия.

Достигнахме още един медиен връх – телевизорите посрещат на границата камион с маски за лице. Обаче можеше да го посрещне и Баце с бъклица и хляб с мед, а не да се спотайва в Банкя.

Брифингите стават все по-дълги и все по – ще… Скоро сутрешните блокове, ще са само изброяване на заразените, техните близки, приятели и познати, пътниците в тролея и техните роднини, приятели и…. И техните възраст, пол и занятие. И ще броим маските и защитните облекла.
А, и малко Хараланът и оная професорка – Антоанета. И малко турски сериали.
Къде е Харизанов в тая връзка? Защо си трае?

Снощи в Рефередум се разбра че:
Лявото крило гори.. тралала…
и също, че Корабът потъва нормално.
Мийте си ръцете и се дръжте прилично днес.
И не се карайте помежду си – паникьосани с непаникьосани.
Всеки има право да си се паникьосва колкото си иска. Или да не се паникьосва. Също така всеки кмет има право да говори глупости, да не мие нищо, да не мете градовете и да не контролира сметищата. Това е демокрация. Или да не би пък да беше партокрация? Със сигурност, обаче не е технокрация…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *