Виктория Тинтерова

Борисов 3 и Салерко Вимеонов

Публикувано

Медиите съвсем сериозно наричат правителството Борисов Три. Изписват го  – Борисов 3. Когато Пената каза Борис Три, беше смешно… Ма да наричаш така третото правителство на герб е чисто и просто малоумно и  неграмотно . Чисто и просто – къпан милиционер, викахме навремето….

Десет години медиите съвсем сериозно подкрепяха глупостите и престъпленията на герб, а сега цъкат с език и се чудят на тоталният разпад, който ни стигна.

Е ся например, един откровен тъпунгер от ВМРО обасни, че коалицията и в частност Симеонов са много ценни, понеже държавата вървяла много добре. Тва след репортаж за пропаднал мост и пропаднал ремонт и няколко кражби и откритието на разни институции, че сме най-бедни и най-болни в Европа, журналята замълчаха… Не го питаха тоя, какво върви добре, поне едно нещо да каже….  Едно единствено нещо.

То още преди 10 години се виждаше с просто око какво ще стане. Е, стана, животът потвърди съмненията. Даже надмина моите очаквания. Толкова глупав и безумен сценарий даже Евтим Милошев не може да измисли. Единствено в училището за садисти могат да обяснят тая работа с борисов три.

Знаете ли каква задача им дадоха миналата година на кандидатският изпит? Не? Ей ся ще ви кажа. Начи:
Един мост се срутил. Наближавал, обаче, влак, пълен с деца, тръгнали на зелено училище. Една себеотрицателно малко гербаджийче, с портрета на борисов 1на фанелката,  застанало на пътя на влака, че да го спре. Влакът го сгазил, като намалил по този начин скоростта си с 0.00000001 км. Детето тежало 35 кг.
Колко дечица с тежест 35 кг. трябва да сгази влакът, за да спре?

А пък един ден малкият Салерко Вимеонов, тогава 5 годишен, се прибрал вкъщи превъзбуден и викнал от вратата:
– Мамо, мамо, знаеш ли какво хвана Иванчо от първия етаж?
– Не, маме, кажи ми – нежно го подканила майка му.
– Детски паралич!

Тази снимка, заради цензурата, която ми наложи Фейсбук, ще присъства във всяка публикация, в която се споменава името на Валерийййй!
От редактора :)

 

Такива са новините от територията днес. Управляват ни възпитаници на онова, горното училище. Още си няма име, защото се двоумят… Даже се триумят кой да е патрона.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *