Виктория Тинтерова

Важни съобщения!

Публикувано

Важни съобщения!

Важно съобщение Номер 1:

Днес ще МИЯТ пет квартала на София! Поради тази причина, Фъндичът съобщава, че в тези се ЗАБРАНЯВА движението и животът. Колите ще ги местят паяци, а хората ще пази свободната от колене на прасета жандармерия. Особено да внимават бабичките с колички за пазар. Да не излизат, да си зяпат турските сериали, за да не се окажат резко заразени със западнонилска треска…

Аз веднъж видях, че и в Париж така правят – когато ще МИЯТ Монмартър, наприемр, съобщават по новините и кварталът се изпразва и затваря.

Важно съобщение Номер 2:

Чума вече няма, но има още прасета за избиване. Ох, не се казвало избиване – унищожаване се казвало. И да внимават кметовете, които се бунтуват, да не се окаже, че като мине всичко, ще се окажат в реката …голи. Замминистърът им го каза. Закани им се, демек. То така звучеше, че направо ми се разтрепераха гащите и аз да бях, и аз щях да си заколя съседи…ох не, прасетата…

По дърветата с главите надолу или нагоре ли ще са голи?!

Впечатляващо е, че само жени си бранят животните – и кози и прасета. Големи мъже, в разцвета на силите си викат:

– Ми добре, ще колИм, щом така са казали… То чума няма, ама сега, като са казали…. – и се тръшват в краката на Баце с молба поне тях да пощадят.

Жените си дават, ако рече, за децата малко се двоумят. Съгласни са да ги даде в приемни семейства, ама без прасета…. Молят му се да ги пощади, че да има кой да продължи производвото на работна ръка, нали, за хилядите заводи и инвестицийййй….Съгласни са по 1 жена на 10 мъже да им остави. Ако може с по-големи балкони, ама не е задължително.

Важно съобщение Номер 3:

Ще се образува ново министерство – на лъжите фантасмагориите и шизофренията. МЛФШ. За министър се назначава Лъчо Мозъков, който ще назначи 100 чиновника, които ще записват лъжите на … знаете КОЙ и ще ги издават в томове. Ще назначат и 100 преводачи на всички говорими, световни езици.

Томовете ще са тапицирани със свинска кожа и ще са надписани със златни букви, шрифт Готик, със заврънкулки и камъни Сваровски. Всеки понеделник по Нова, вторник по Бтв, а в сряда по БНТ, Мозъков ще чете избрани лъжи от поредния том. Другите телевизии са свободни да цитират.

Победа Глашатайкина тире Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *