Ше си праЙм кот си искам

Вакантен пост…нямаааааа

Публикувано

След като има такава разкошна вероятност Валери Симеонов да оглави бъдещият Национален съвет за интеграция на хората с увреждания, то намирам направо за спешно да направя следните предложения, така щото работите в България да започнат да се оправят най-сетне, ВЕ!

Красимир Каракачанов да поеме, колкото се може по-скоро и то, Асоциацията на страдащите от анорексия. Мисля, че опитът, който е придобил в тая област ще бъде много полезен за…бе, все за нещо.

Цецка Цачева немедленно да оглавява Дружеството на любителите на стари градски песни, както и това на противниците на фотошопа използван при снимки на корицата на списания. Ако няма такъви дружества да бъдат създадени със специален министерски декрет от самата нея и да бъдат вписани в Търговският регистър…ако работи.

Вежди Рашидов е буквално готов да застане начело на организацията на скромните и мразещите егоцентризма.
…ииииии, какъв малшанс, драги трезвеници – за малко, за малко Вежди да стане и ваш водач. На една водка разстояние беше. Той иначе не пие, ма здраво шора.

Цвета Караянчева – веднагически, моментално, секундално трябва да оглави кой да е кръжок по география, най-добре някой национален такъв, за да може да се явяваме на олимпиади и световни кОнкурси и да блеснем насекъде, дори и в Париж – столицата на Венецуела, както знаем от Мадам Цвета К.

Сами се досещате предполагам, че Агенция за закрила на децата минава на прякото разпореждане на Владо Кузов

На Росен Плевнелиев да му се предаде във владение и да стане пръв принципал на фен клуба на настоящия президент Румен Радев.

Списъкът остава отворен и може да бъде дописван от всеки, по всяко време, за всеки държавен или не държавен пост, който ви хрумне и всеки подходящ според вас да го заеме. Аз отивам да изнасям доклад пред неправителствената организация, която регистрирах наскоро – „Хора никога не баннвани във Фейсбук тире Цукърбург здравей, здравей!“

Иначе, иначе шъ съ опрайм и това ще се случи щото така. Даже ще ви обясня на какъв принцип ще станат нещата:

„- Бабо Мецо, ще има ли тая година много дренки?
– Ще има, баба, ще има!
– А по какво съдиш?
– По нищо, баба, ама много ми се иска…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *