Виктория Тинтерова

Воала – боа!

Публикувано

За да онагледят змийската молова история, в Нова бяха поканили боа в кутия. Тая боа мигаше на парцали и им се чудеше на акъла. Чух я как просъска:
– Тия са егаси идиотите….

Обаче преди две седмици битивито също имаха змия в студиото, че и тарантула. И Четиетикета Гавазова си играеше с тях. Алоу, Николаев, големи сте шубета, ваща само в кутията стоя.

От утре продуцентите са решили за каквото и екзотично да говорят, да го онагледяват в кутия. Например – говорят за Мадуро – Мадуро мига в кутия. Ако Мадуро откаже, ролята му ще играе Зуека или Рачков. Като две капки във вода, ако ме разбирате…Като говорят за екзотичната ни съдебната система – Цецкацачева се цупи в кутия. За екзотичната ни армия – Каракачанката. Ма какво се размечтах и аз, къде толкова големи кутии?! Иначе гледката би била хубава, нали?

Главозамайващо важното сутрешно предаване на Нова завърши с главозамайващо отвратителен репортаж от Швеция. Там хората се надпреварвали да записват децата си в детски градини, в които на децата не е разрешено да говорят за пола си. И се наложило, вика един/а/о от госпожите, да махнат някои неща от Астрид Линдгрен. Това ви го казвам, не за да ви дразня, а за да внимавате с шведките на морето, не се знае шведка ли ще да е или швед или нещо трето. И със шведските тройки да внимавате. На шведските маси, нали знаете – когато дойдат шведите – ставате!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *