Корона терапия

ВОЙНА ЗА СЕРТИФИКАТИ

Ще си позволя една прогноза, малко като „холестеролен математик“. В следващата една година ще има зелени сертификати за ученици, без които няма да може да се посещават присъствено училищни занятия. Не изключвам вариант да има в близкото бъдеще и зелени сертификати за детските градини. Знам, че звучи в момента абсурдно, но поне за първото (зелените сертификати за училище) съм готов да хващам басове.

Логиката ми е следната. Пфайзер вчера одобри официално ваксината за възрастова група 5-12. Одобрението е за „emergency use“ – запомнете го този факт, защото само след няколко месеца същият факт ще бъде „теория на конспирацията“ според разни Пурковци от Берн. В Калифорния вече пристъпват към въвеждане на задължителна ваксинация за училищата, а Калифорния е нещо като „тестова лаборатория“  за такива екстремни мерки. Щом в Калифорния се случва сега, до няколко месеца ще се случи и в останалите „либерални“ щати с губернатори деморкати, а вероятно през лятото след някоя среща на G7 ще започнат масово да налагат зелени сертификати за училища из цяла Европа. Ще има пак протести, но лека-полека нещата ще отшумят и хората ще се разотидат. Вероятно есента ще стигне това и в България (тук сме все последни за тия неща).

Всичко това ще бъде предшествано и придружено от дежурната пропаганда от медии и холестеролни математици. Ще има „данни“ за „повишени хоспитализации и смъртни случаи на деца“, ще говорят как „при 50% от децата има трайни последствия от преболедуване“, как „средната продължителност на детските животи ще падне с 20-30 години, ако не се ваксинират“, как „детският коефициент на интелигентност и когнитивни способности ще се сринат от преболедуване“ и т.н. – знам им целия репертоар на дебелаците и плъховете. Истеричните вуйни ще изпаднат в поредна истерия, онези с профилните значки на „ДеБъ“ ще громят ежедневно „простите ганьовци, които най-безотогворно отказват да ваксинират децата си“.

А между другото, преди да приключа, във видео от дискусиите на американското FDA при одобрението на ваксината на Пфайзер за деца, един от членовете на комитета, който одобрява ваксината, Ерик Рубин, казва следното:
„Няма как да разберем дали ваксината е безопасна (б.р. за деца), докато не почнем да им я даваме“.

Тихомир Чергов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *