Виктория Тинтерова

Всяка грешка – труп

Публикувано

– Сигурен ли сте, няма да стане така, че като отворите училищата, семействата да се изпозаразят, да стане пак грешка и после да се стъпи на труповете на новите жертви, за да се затвори пак? – Николаев пита Кантарджиев за мерките.

Представих си как Николаев тича нанякъде по трупове, за да се спаси от ковида.
– Аз казах ли ви?! – се чува в далечината, съпроводено със сардоничен смях….

А пък Кантарджиев не искал вече да коментира Мангъров, след като разбрал вчера за политическите му /на Мангъров/ намерения. Страшно нахалство е да се възмущаваш от политическите намерения и пристрастия на хората, още повече, когато си се пришил към Борисов като цирей на гъз.

От вчера световният видеобмен показва покъртителна сцена –
Ли Къцян с голи ръце си къса парчета живо месо от тялото и плаче неутешимо, откакто чу от борисов, че ние имаме най-хубавите влакове в света. Даже Байдън го съжалил, което изразил като леко, с огромно усилие на волята помръднал лявата си вежда и се обадил на Путин, да освободи мигновено Навални.

Още международни новини – глобили са двайстина английски полицаи, защото се подстригали в тайноотворен фризьорски салон. Мушмуроци такива, Борис Джонсън може да ходи с кече, а вие не, а? Други пък полицаи ги глобили, защото направили таен купон и:

– Даже танцуват макарена – издава ги Николаев.
– Показахме ли ги? – пита.

Показахте ги, показахте ги, спокойно…

Бил Гейтс вика, че трябва да се подготвим за нови и нови вируси. Трябва да обучим пожарникари и е хубаво да похарчим сега милиони, за да не загубим билиони. И аз бих искала да мога да похарча некой милион, да ви кажа…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *