Искра Веселинова

Всяка петилетка – имплозия в демографията!

Тъкмо чета, че грабителството планирало колко бебета да се родят в България и по другите земни кълбета за следващата петилетка.
Виждате ли, виждате ли как човек никога не може да надскочи себе си и да избяга от сянката си? Тези същества са чеда на дърти активни борци. Нали помните активните борци? ОФ-то? Доброволните сътрудници? Това са техните синове и дъщери. И както човекът ражда човешки деца, така и хуманоидните търтеи раждат хуманоидни търтеи. А те растат на години и на задници, но на акъл – никога. Те са израснали с „Мятало Ленче ябълка“ и никога няма да дораснат до Верди. Израснали са с плановете и никога няма да осъзнаят, че подобно планиране е безумно и гротескно и има ли смисъл да им обясняваш, че дори е и цинично?
Цинично е, след като си обезлюдил родината си, да говориш за повишаване на раждаемостта. След като не осигуряваш на родителите елементарна помощ в отглеждането на децата им, след като оставяш хиляди хора в неравностойно положение да умират бавно всеки ден и те да умират трудно…има ли смисъл да говоря повече?
И кой ще ги ражда тия деца? Мама Бошка или Лилето? Питам само…

Искра Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *