Виктория Тинтерова

Голям смях пада…

Публикувано

Голям смях падна в началото на сутрешното на Нова, нали се сещате – онова, в което прожектират разни клипчета. Пратените от зрители.
Например – бай Пешо видял готина мацка и ѝ снимал задната част… Не бе, не, майтапя се… такива красоти хората не снимат. Снимат как дебел човек прескача мантинела, снимат зъл нарушител без маска как върви по тротоара сам… или мухлясалата закуска на детето от училище.

Та Лора и Кузи много се веселиха с клипЪ на една една каруца, в която е впрегнат човек.

– Ми що не – вика Кузи – човекът е социално животно….

И смееех, смееех….

В случая беше кон социалното животно-човек. Или магаре, ма то магаретата изчезнаха нещо. И аз гледах, гледах, па се почудих – какво животно трябва да си, та да се забавляваш, че човек влачи пълна с нещо каруца?!

После много се радваха на едно много демократично нововъведение – смарт гривна, която следи хора под карантина навсякъде. 14 дни се носи. Може да се къпеш с нея…ако искаш, де. От БЧК викат, че това е едно човечно отношение към…. бе, въобще човечно е. Малко се зачуди Кузи дали пък е демократично, но се отказа сам да решава и поиска дебат.

Разбрахте ли – смарт гривни, значи „умни“ . А вие искахте жълти звезди…. Бе, сега са Модерни времена.

Виктория Тинтерова

One thought on “Голям смях пада…

  1. Абе това… серията за старите неща, когато комунизмите още бяха в бъдещето, а на Пипи баща и се зовеше негърски крал без страх от истанбулски конфекции… да не би да свърши?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *