Искра Веселинова

Гранде миниатюре

Публикувано

Не е достатъчно да пееш фалшиво с мяукащи звуци и да се облечеш като Ариана Гранде, за да приличаш на нея. Не е и нужно. Пак ще си останеш Михаела Маринова.

Спях си щастливо пред телевизора, когато напълно несправедливо и много жестоко бях събудена от някакво виене, което ме наведе на ужасната мисъл, че животно от непознат на науката вид в момента умира на терасата ми. Втората ми мисъл беше, че най-после съм се върнала на родната си планета и чувам местния говор.
„И двамата грешите“, както казал насраният на докторите, които се обзалагали дали човекът има ишиас или дископатия. Оказа се, че пее Михаела Маринова.

Имитацията на малката Гранде, включително и на безумно високите ѝ ботуши и сребристото облекло, подходящо за изпълнение на „Земля в илюминаторе“, беше ужасна. Прическата, гримът…Боже, как МРАЗЯ плагиати! Впрочем, това момиче няма никаква харизма. Което е голяма драма за човек, опитващ се да печели публиката. Дали е талантлива, това не знам.

Отнесох се крайно подозрително по въпроса за таланта ѝ, след като Славчо, в типичния си „джентълменски“ стил, реши да ни обясни, че пяла на живо (какъв подвиг, седмото ястребинче), ама било и студено, да не вземела да простине (демек, мноУ си секси в туй сребристо сукманче, ама гъгнеш като хлапе с трета сливица, когато тайно е омахало три сладоледа или като мартенски котарак с ларингит на квартална разпявка).

А защо гледах Слави ли? Ами защото, когато дойде време за неговото шоу, аз пускам веднага телевизора, лягам на дивана и захърквам в унисон с началната мелодия.

Искра Веселинова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *