Виктория Тинтерова

Гъз, гъз, ама го управляват!

Публикувано

Захариева, външната Ни, иска да завърши поне едно изречение… Според нея не ѝ дава възможност Николаев… Ми, то изреченията ѝ са безкрайни и толкова безсмислени, колкото и на мозъчният тръст Цветанов. Единствената разлика е че изреченията ѝ имат глаголи. Много глаголи, за разлика от цветановите, дето нямат.

Една госпожа от Брюксел казала, че има проблем със свободата на словото. Да бе, имало проблем! Глупости, аре стига с тия брюкселски зелета… Вие па там сте много убави…. Министрите на герб са напълно свободни да говорят каквото си искат по телевизора, а Хекимян, Николаев и Ади са свободни да не ги прекъсват в словоблудствата им. Също така всякакви двойки и тройки политолози, социолози, антрополози, орнитолози, биолози, математици, обикновени …. различни и Румяна Коларова могат да си говорят, говорят, говорят…

Неква Далида и Ален Делон стана, ако ме разбирате… ма без Далида и Ален Делон. А пък Румяна Коларова е досущ като една остаряла Захариева, незагубила своя хъс да обича безкрайно Борисов.

Други впечатления от съвремието. Ало, майките на деца с увреждания, дето сте против оставката на Борисов, да ви кажа, колкото и да ви подкрепях…. – в държавата има и майки на деца без увреждания, които изнемогват не по-малко от вас. И те искат децата им да живеят нормално и да си останат тук. На вас Борисов обеща нещо, но на нас не…. Ужасно ме разочароваха, сериозно… Едни майки срещу други… Що за идиотия?!

А сега, драги читатели, кметът на Стара Загора. Той не може да забрани старите автомобили, въпреки че иска, та затва бааам – огромен данък. Така се праи! Ей, старозагорци, вашият бие по мозъчност наща!

Бе, аз въобще излизам с едно конструктивно предложение и се надявам да се обединим най-сетне. Дайте да си поканим онзи човек Ким Чен Ун, севернокорейският, да ни оправи набързо! Съгласна съм и аз да имам 1 тъмно синьо джемпърче за аф и за даф, само за гледката всички тези пръдльовци да маршируват с гумени ботуши на площад Независимост. Стига с ваще лиготии и слободия! Долу старите ви коли, които цапат непрекъснато въздуха и имате по много!
Обобщение – старите коли са виновни!
–––––
Един баща глист-социален антрополог, по съвместителство и социолог, понастоящем депутат, извел за първи път сина си, малкото глистче на разходка извън гъза.
– Тате, какво е това синьото наоколо? – попитало малкото глистче.
– Небе, сине.
– А това зеленото?
– Трева, сине.
– А там, в далечината, какво е това? – продължавало да се диви глистчето.
– Морето, сине…
– Тате, ми защо живеем в тоя гъз, като навън е толкова хубаво?
– Гъз, гъз, сине, ама рОдина.. и ние управляваме!

*******

Трайте ся, Ивет Лалова – диетолог. Следващото включване е с д-р Байкова, скок на височина… То щом Румяна Коларова нищи животът ни и политикИТЕ, що да не може Ивет да обяснява храненето на клетъчно ниво, нъл тъй?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *