Виктория Тинтерова

Дано!

Публикувано

Знате ли какво си мисля? Ами мисля си, че ние, нормалните хора, които не обичаме турски сериали, не обичаме безпрекъснато американски тъпни, не ни интересува никак какво казва Гала, Мъжътнагала, Халваджяните, Мъжътнааняпенчева, нито Дъщерятанааняпенчева, нито дори Гаджетонаняпенчеваписателят, не харесваме рекламите с курви, озвучени от Папи Ханс, понеже сме демоде…. нито харесваме колко се излагат Каракачанов-Сидеров-Симеонов в своя смешен плач, които типове грам не разбират, че даже не ги и интерсува, че са изтрити от Историята, щото те – сега и веднага искат къщи навсякъде и пари и власт и слава.. че даже и Веско Маринов не ни интересува грам, та тия, всичките тия Ние, искаме някаква нормална нормалност.

Веселина Седларова днес го каза, боже какво смелост от Бтв, да пуснат някой дето казва .. Та тя каза – аман, от простащина! Писна ни! Бедността и простащината са като Куку и Пипи, като Боко и Цвъ, като цаца и бира, като реституция и постигнати демократични цели, като Лопе де Вега или другояче казано – положението е – да си ЕМ, извинете ме, госпожо Седларова, Вие бяхти доста по-интелигентна и умерена в изказа си.

Щом поканиха Веселина Седларова, да ги напраи на нищо, ама интелигентно да ги направи на Нищо, ама на едно Огромно Нищо Простаците, краят на тая смахната работа, дето я живеем вече 10 години, се вижда. Такова не сме живели… Амин, да ви кажа… Дано, дето оня тъпанар, шефът на артистите ми забранява да го казвам.
Дано, бе…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *