Виктория Тинтерова

Да възпита будни граждани…

Публикувано

Ген. Кирил Войнов благодари на правителството, разбирай БойкоБ., че отпуснали един мелеон и нещо, да се проверят язовирите. Няколко пъти му благодари. Генерале, малко беше, другият път поне 15, иначе…. Мине не мине ден и някой благодари на БойкоБ за нещо, което БойкоБ е длъжен да прави.

– Обичаш ли майка си? – питали Иванчо
– Не, обичам само БойкоБ!

Като заговорихме за Иванчо, който си е вечно малък и винаги искрен, да ви кажа, че Хемикян и генерала решиха, че трябва народъ още от малък да се обучава в граждански защити. Как да подпира свлачищата, да бори язовирните наводнения, да почиства искрено и лично речните корита, че да не тормози правителството.
– Да възпита будни граждани – вика Хемикян.

Той, например е възпитан, буден гражданин непрекъснато. От 6 сутринта почва да бори несправедливостите, които съпътстват трудният, но справедлив живот на БойкоБ.

После в битивито доведоха змия, хлебарки гиганти и тарантула. Искаха да не покажат, че тези чуждоземни гадини не са опасни и са толкова много дружелюбни и направо симпатични. Даже змията я пуснаха да се гърчи по ръцете на гостите. Бррр, толкова мразя змии, повече дори и от герб, прЕдстави си…. И тарантулата.

Здравият разум е напуснал тази територия, убедена съм вече НА 100%! Тия животни нямат естествени врагове тук. И ако някой глупак си внесе черна мамба или питон или … въобще нещо подобно и му писне да го гледа или го застрелят аверите му и питона и черната мамба избягат и се размножат…?!

Знаете ли какво разказва Джералд Даръл? Разказва каква беля е станала в Австралия и Нова Зеландия, когато внесли там овце и лебеди, овцете изпасли горният слой на почвата, който бил тънък и се огололили огромни скални пространства, а лебедите, понеже нямали естествени врагове, така се размножили, че езерата се напълнили с гладни лебеди до такава степен, че вода не се виждала….

Е то ние пък герб допуснахме и се оказа, че те нямат естествени врагове и превзеха и опоскаха всичко. А ся, оправяйте се….

П.П. Не ме питайте защо не споменавам Елена Йончева… Прекалено е сериозно….Само ще кажа, че искрено ѝ съчувствам, че не може да се наслади на майчинството си. И в тази връзка ѝ се възхищавам на смелостта да каже – Кралят е гол, нещо, което ние всички знаем. Дали си струва да го прави заради такива като нас…..

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *