Виктория Тинтерова

Децата и въпросите и джурналистите и оргазмите

Стойчо Керев вика, че децата, сегашните, учудвали родителите си с въпроси… Много били ентелегентни. Мога да се пофаля, че и аз съм учудвала родителите си с въпроси. Будно дете съм била.

Представете се неделен тих следобед. Татко и мама се приготвят да си поспят и всеки иска да гушка русото, къдрокосо, тригодишна ангелче. Накрая се настаняваме. Вече унесена, аз питам любознателно:
– Мамооо, пък какво значи путка? Руми казва, че е женско дупе, а Светлето, че е женско име…

Какво им е по-различното на децата преди и сега, бе Стойчо?

П.П. Не са ме набили, избягали са от стаята, та да се насмеят на воля, че не е възпитателно да се смееш на глупостите на децата пред децата… После ми обяснили да не я казвам тази дума, а на другия ден ме сварили на едно столче, до отворения прозорец да я повтарям, като я редувам с гъз. Да си изкажа тез забранени думи и да ми мине. Първата не я употребявам вече, но втората явно малко съм я повтаряла – герб са гъзове…гъз, гъз, гъз…..

***

Оня ден гледах един прелюбопитен репортаж по Бтв, ама не ми се пишеше, то и сега не ми се пише нищо, че току се появи някой да те поучава какво, как и защо да пишеш или публикуваш и това ми разваля кефа от общуването и ме малко дразни…. ама то напъва.

Та – репортерите на Бтв ходили във факултета по джурналистика да държат речи на студентите как да различават фалшивите новини от истинските. И това ден след като се извиниха на драгите зрители, че синът на президента Радев не е участвал в боя пред някаква дискотека. Не само, че не се бил бил, ами въобще не е бил там, даже, съвсем вероятно, дори не знае къде е тази дискотека. Малко срамливо се извиниха веднъж, но поне 4 дни тази история беше нъмбър уан в новините им, като изпреварваше дори тази за самолетите.
Хвала на такъви разбирачи!

***

Юлиян Вергов за лекарския сериал на Нова:
– Ще има много извратен секс…. – буквален цитат.

Гала за Мара Отварачката и нейте сексуални работи:
– Тя ми е казвала, че дори, когато е раждала е получила оргазъм! – буквален цитат.

„Черешката на тортата“:
– Тази храна е буквално оргазъм! – почти цитат на не един участник.

Всичката тази информация, от Нова тв. Иначе Бети Жотева и колегите ѝ не дават на 12 годишни деца да гледат как лъв яде зебра… Щото е травмиращо, нали.

Срам нямат вече, то е ясно, но и душа нямат вече тия самозабравили се хора!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *