Ше си праЙм кот си искам

Джамборе

Тази вечер ще има голямо джамборе в подземията на Кремъл.
В специално оборудвана за целта стая „супер-дупер лукс“, е сложена маса за трима с покривка от най-пясъчната коприна, ама толкова пясъчна, че може да бъде сгъната до размерите на лимка бияч и евентуално завряна в нечие дупе на който и да е приключил мандата си президент.

Приборите…абе, на кого изобщо са притрябвали прибори и копринени покривки – махаме всички гевезелъци. На тази маса след малко ще седнат Путин, Тръмп и Радев. Трима селяндура, трима папура, за които на никой не му пука и въобще – к’ви са тия, бе!? Алсъна ти покривки, прибори, салфетки и претенции! За какво са нужни бе, джанъм? За тия махленски пръчки с обноските на Дечо Пора от книгите на Чудомир? Неее, махаме и супер-дупер лукса. Гол каменен под с една метната върху му рогозка и то проядена от дървеници, три войнишки канчета, трилитрова бутилка от най-евтината водка разредена с препарат за почистване на тоалетни чинии и капка „Тройной“ за разкош, както и буркан кисели краствички от резерва на болшевиките от 1928-а.
Е, айде – за атмосфера има един закачен на стената портрет на Сталин, рисуван от Красен Кралев в комунизмо-абстрактния му период.
Това е. Аскетично, но зловещо!

Точно в полунощ, когато излизат всички караконджули, зли духове и Екатерина Захариева, дебелата врата (изработка на Вежди Рашидов от плексиглас и каменно брашно, предвидена за входна такава на замисленият за втората част от мандата му, но вече потънал в забрава проект за музей „Квадрат Пи по Ер на Квадрат“) ще проскърца и тук, в тази килия на световното, но пък с регионална величина (парадоксално, да, но всички прогресивни сили твърдят, че Русия ебава майката на света, пък иначе е една обикновена пръдла)зло ще се вмъкнат тримата влъхви, за да решат участта на човечеството…гибелната участ, разбира се.

Какво ще си кажат и как ще протече срещата, ще ви кажа предварително аз, само аз и единствено аз, тъй като влизайки, ама съвсееем случайно във фейсбук профила на Владимир Владимирович, успях да го хакна, абсолютно ненадейно и изненадващо дори за самия мен (и това посредством произволно набрана клавишна комбинация представете си!) и така успях да прочета кореспонденцията му в Месинджър с другите двама постсъветски гадове. От съображения за вашата сигурност, след като прочетете подробностите по-долу, моля разпечатайте този пост на принтер на формат А4 и после го изяжте барабар с текста.

Значи, Путин първо ще налее по два пръста от алхимичната течност представяща се за водка на Доналд и Румен, тримата ще се чукнат мляскайки сладко-сладко, ще замезят с краставичка расла в някогашен съветски колхоз и поливана най-вероятно от заточен потомък на руското императорско семейство, след което кремълското жоже ще се надигне на пръсти и ще погали двете си протежета – единият по рижавия перчем, другия по обръснатото нула номер теме и ще изръмжи доволно – „Ох, на батко Вова инаугурационните ми те! Молодци!“

После ще продължи вече по-непринудено:
„Тръмпе, сипвай по още едно и да видим как ще я караме нататък.
Аз ви предлагам следното, Чебурашки мамини, сладки – краят на света, както го бяхме замислили за тия дни, да земем да го отложим малко ве, друзя! Ко ше кажете, а? Да си дадем малко време за бъзици и шутки. Ти, Румба, ако искаш гръмни двеста пиратки в библиотеката, дето Росен мноо са пъне с нея и после я обърни на столичен обществен клозет, а ти Дони, отмени всички закони на онова шимпанзе Обама и нареди на Конгреса да приеме задължителна наредба – сички американци да си боядисат косата в оранжево и да се фризират на лимба кат твойта. След туй, ше изнасилим жената на Барак и мъжа на Юлияна, ще опердашим Александър Йорданов, пък после ше подкараме всичко дето още мърда във ваште клети държавици. Ей, Румене, напомни ми преди това да разстреляме тая…тая ве…Цецка, че в тарапаната, ако зема да я налазя без гащи, няма мога си изтрия тоя спомен цял живот, баси и крокодила грозен. Ай ся сипвайте по още ено и кажете нещо и вий!“

Тук Румен, така предполагам поне, ще стане, ако може конечно, и ще предяви претенции върху правото да обяви края на света от трибуната на българския парламент с патентованата си вече реплика „Имате още една седмица“, но Доналд ще се изрепчи с контра желание той да го обяви с неговата запазена реплика „Вие сте уволнени!“, Румен ще му скочи от място с плонж „Кобрата на Пугачов“, ще разлее водката, Путин ще се ядоса, ще ги ошамари и ще ги прати да си лягат и историята рязко ще свърши тук, дееба мама му и неизвестност, дееба!

П.П. Дори, ама никъде няма снимка без Папа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *