Яяя......

Добрите в лошия сериал

Публикувано

Кои бяха добрите? Някой помни ли кои бяха добрите?

Щото аз вече 47-ми сезон го гледам тоя тъп сериал и баш накрая взех, че изпуснах нишката и забравих кой, аджеба, беше добрият герой?

Имам право да ми бъде припомнено и простено, най-малкото защото и аз участвам в тази многомилионна продукция, макар и като прост статист. А кастингът за главните роли, както всички добре знаем, е амейзинг!

Тъжна история. Такова самоунижение като последните 30 години България не си бе причинявала отдавна. И няма никакво значение какво мисли Найо Тицин по темата. Защото просто няма значение. Има факти. Седим голи и жалки в дъжда на световния присмех и презрение и не знаем, не знаем и не помним дори кой, да го вземат дяволите, беше добрият герой?

Филип Димитров? Големият български актьор, който многократно спечели „Голям шлем“ с наградите си от състезанията: „Жълта жилетка на годината”, „Жълта книжка на годината”, както и, разбира се, „Жълта рецепта на годината”.
Сега същият този сладък ненормалник работи в КС. И кротко си бачка.

Кой? Той ли?

Или Жан.
Кво ще кажете за чичо Жан? Who the fuck se kazva Jan prez 93 v Bulgaria, be?!?!?! Лот ис ронг уит дис кантри, маннн?!?!

Може би пък Костов.
На тоя само като му кажа името и веднага се сещам за случая с един по-мургав мой познат, когото охраната не допуснала обратно в хотела му в Доминикана с думите: For locals no! Та, той и Костов така. Може и да е от Коста Рика човекът…

Или Бойко? Тигърът. От Банкя.
Или Киро? Умният. От Канада, Дупнишко.
Или Асен? Катерицата. От Китай.

Някой помни ли въобще кой беше добрият герой? Щото аз – не.

И с какво съм заслужил всичко това? Тази безпаметност. Автоимунно заболяване ли е или има друга причина?

47 години да си верен зрител на един и същ тъп сериал, а накрая да стане така, че сериалът да вземе да се откаже от теб, вместо ти от него. Нормално ли е това, питам отново?

Моята весела фейсбук дружка Бояна Огнянова Маркова преди време беше написала, че мъжете с маскировъчни панталони най-вероятно излизат с жени с леопардови клинове…

Не знам.
Но вие помислете върху това. Барем ги различите по униформите. Героите. Добрите от злите.

Васил Петев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *