Виктория Тинтерова

Добро утро, фазани нещастни!

Публикувано

Днес телевизорите бяха скучни. Непочистени магистрали, малко Теменужка, малко дъра-бъра за самоубийствата като такива, малко – заплатите от догодина ще са по-високи с 5 до 10%, но въпреки това вий сте мързели…, но пък ще има тълпи от връщащи се в рОдината, тарапана се очаква на границите, заради тези 5 до 10%…, малко възмутеният от вас, неблагодарници такива, архитект на Графа, малко умрели фазани, от фъндъковите.

Фъндичът, в едно с някакви ловни дружинки пуснала фазани в Ловния парк. Щастива е тя, че ще ни достави тази безмерна радост, като ходим из парка да спортуваме или да си разхождаме кучетата и баам – фазан крачи нареща. Щастие, съгласете се. След ден-два планират да пуснат два слона, 3 тигъра, 6 питона /избрали са питони, щото не са отровни, въпреки, че отначало мислели да са черни мамби, за по-емоционални срещи, нали/….и една бяла мечка с две малки.

Погледах и малко една йога как шмърка вода с носа си. Беше приятно. Красиво. От едната ноздра се сипва водата, а тя изтича от другата в един малко мърляв, пластмасов леген. Пак да кажа – готино. Йогата беше с чудни изкуствени мигли. Това е характерно за йогите, дългите, изкуствени мигли.

Мен много ме зарадва и един разговор за пушачите. Има планове да се криминализира пушенето на цигари, като се започва от присъди по 3 месеца за нарушителите, тези които пушат в найлоните. За другите, вътре в заведенията, планират клечки под ноктите и електрошок. Вкъщи все още може, но е голям грях, на ваша си отговорност….

Най-много ми хареса, обаче разговорът между Дана Илк Ирчев и господин Хемикян. Нищо не разбрах. Това е нов раздел в телевизорното изкуство – зрителите да не разберат нищо от нещо, което дават. Бтв щели да кандидатстват за наградите Еми, ми каза мой добре информиран източник.

Като казах конкурс, да ви информирам – Мис Свят е няква красавица… Ама за пръв път от 60-годишната история на конкурса се явила и трансексуална кандидатка. Тя е с добре оформена брада, катинарче, цици като на биг-брадърките, руса, дълга коса като на Гала и клин на балетист.
Това е просто любов!
––––-
– Приятно ми е, Петров, дизайнер!
– Приятно ми е, Иванов, обикновен педерас!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *