Яяя......

Доктор Никола Крумов срещу коронавируса

Публикувано

Няколко бабешки (от село) препоръки против коронавируса:

– Мийте си ръцете със спирт или веро. Забравете сапуна и ония толкова рекламирани гелове.

– Яжте плодове и зеленчуци, притежаващи кора. Никакви зелета, домати, зелени салати, ягоди и прочее – не се знае кой ги е пипал и окашлял. Пийте по 100 грама концентрат всяка вечер (препоръчително домашна ракия или водка).

Ето една примерна вечеря. Салата от черна ряпа (свръх полезна) – това е мъжка салата, сиреч приготвя се от мъж или момче. Ряпата се измива с веро, но не с гъбата за чинии, а с ръце. Обелва се, настъргва се на ситно (тук е мъжката сила), олио (никакъв зехтин), оцет, сол. В тази салата има повече добри вещества, отколкото у един флакон витамини. Консумирайте с домашнярка и гледайте новините (щото спряха мачовете).

За второ – бяла риба (сулка) или дребна скумрия. Джъс на скарата и готово. Не махайте кожата. Подправете с лимон (измит като ряпата), но ползвайте само сока. Косумирайте с вино или бира – здравословни напитки, открити преди над 5000 години (Исус още е бил при баща си). Ефективна и много вкусна вечеря.

– За обяд си опечете пиле – не купувайте готово. Тава, пиле, буркан, бира, олио – отново бърза рецепта. Пилето сяда на бурканчето пълно с бира – може и да го загорите малко, не е страшно. Яжте кожата – мазнините са полезни в тази ситуация, а и дават енергия.

– Следобед си сварете буквално една тенджера чай. Докато още е горещ котлона си опукайте средно люти чушки. В един кастрон пресовайте много чесън, добавете олио, оцет, сол и чушките продупчени с вилица. Слагайте тенджерата на масата и извикайте цялото семейство. Врял чай с люто и чесън – няма къде да намерите повече естествени витамини, които се абсорбират светкавично в тялото. Така ще вкарате нови и свежи бронирани войски в сражението с вирусите. Ще се потите, ще ви изтекат очите, но помагайте на имунитета.

– Ако все пак трябва да отидете на работа, не обядвайте с дюнери, закуски или в столовата. Направете си картофена салата със стар лук на богато. Става бързо, полезна е, засища. Има дъвки, за да не лъхате на рибарски чорап.

– Умножете седмичния секс по 7… тоест правете го всяка вечер или ден. Той премахва ленивостта в организма, вдига пулса, а вирусите бягат от срам, като гледат какви мръсотии вършите.

– Ще се изненадате колко забавни неща има за правене у вас – примерно изчистете прозорците, накиснете печката с препарат, измийте фугите на банята с кислол… има книги, филми, безброй начини да си играете с децата…

– Повдигайте духа си, но бъдете искрени – не е твърде трудно да кажете на любимия си човек, че го обичате. Ако нямате такъв, кажете на майка си, че я обичате. Ако нямате майка или е починала, кажете на себе си, че се обичате.

Ваш, Никола Крумов

P.S.
Салатата от ряпа е толкова вкусна, че става за всяка вечер. Други рецепти – варена свинска глава, супа от черва, всички чорби, носещи на чесън, гювечета, печено агне в трап (ако нямате трап у вас, става и на чеверме). Гледайте „Д-р Хаус” – този сериал успокоява съзнанието и неговата подсъщност.

Никола Крумов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *