Виктория Тинтерова

Долу интернетът и комунизЪмът

Публикувано

Вчерашният ден бе натоварен с огромна, вселенска мъдрост. Сърменов предложи да се забрани интернетът, че всеки си пишел каквото си иска.
Долу комунизЪма, Сърменов!

Например аз, Сърменов, не само, че си пиша каквото си искам, ми и си мисля, каквото си искам. Днес, да речем си мисля, че някъде, в някоя подземна централа на герб вас ви сглобяват от някакви изостанали, дефектни човешки части и ви пускат да ходите насам-натам и да ръсите глупости.

После, след Сърменов, жената-орган предложи да ходим пеша, щом сме против борисов. Като си против борисов, вика, начи си и против неговите лични магистрали и неговото лично метро. Нея, да ви кажа, са я претупали там, в подземието. Вероятно са я сглобявали в последните минути на работния ден, при това в петък. Сглобителят е бързал, твърде е бързал… Горе-долу я е докарал да има основните жизнени функции – ходене, отделяне на телесни течности, ядене-ядене-ядене.. но с мисленето – тцъ.

А пък днес, този, дето управлява въздуха и водата на борисов се много ядосва, че всички му искали вода.

– Дай за пиене, дай за напояване, дай за ток…

Егати нахалите. Аз такова нахалство не съм подозирала в българите. Бай Ганьо Българина, както разказват вицовете децата.
Живеем във виц. Детски, адски тъп.

––––

Бай Ганьо Българинът, Бай Ганьо Французинът и Бай Ганьо Американецът корабокруширали. Появил се Дяволът и им казал:

– Който ми поиска нещо, което не мога да изпълня, ще го спася и ще го върна магически там, откъдето е дошъл, ако не – ще го изям!

Бай Ганьо Французинът помислил малко и казал:
– Аз искам една прекрасна госпожа и Курвоазие…ама госпожата да е без фотоапарат…

Хоп – прекрасна госпожа без фотоапарат и коняк. Дяволът го изял.

Бай Ганьо Американецът поискал статуята на свободата, уиски и пура. Хоп – пура, уиски и статуята на свободата. Дяволът и него изял.

Нашия човек се засмял, бил от герб и бил съвсем наясно с работите.

– Хехе, сега ще пръдна и искам да ми фанеш пръднята и да я боядисаш тъмно синя!

Дяволът мигом го върнал в жипа…..

П.П. Ние живеем във виц, но пък Веселин Маринов целия е един тъп виц.

Виктория Тинтерова

2 thoughts on “Долу интернетът и комунизЪмът

  1. Всичко „драснато“ от Тинти, освен че кърти мивки, много ме кефи. Фен съм й, без да я познавам лично. Начинът й на мислене ми връща надеждата, че в изтрещялата територия има и нормални хора, които на всичкото отгоре се изразяват добре. Споделям 90% от казаното от нея. Тинти е върха!

  2. Драги Г-н Иванов..винаги ви чета с удоволствие и съпричастност ,но бих искал да могат повече хора да имат достъп да вашите ,,драскания“.Туит не е достатъчен,хайде да можем и във Фейсбук на ви споделяме,моля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *