Виктория Тинтерова

Другари, дайте да дадем и органи на другарите, а?

Добре де, нали сме в невиждан никога икономически растеж и завод до завод, според Шефа? Защо искат подшефчетата и другите поддържавни органи тогава тоя първи ден да не ни го плащат? Не му вярват ли?! А някои искат даже от НОИ да се поемат три дни болнИчни, както казва WC, замът на Шефа. А тия три дни, вероятно, като ги плати НОИ на Домусчиев, да речем, ще ни ги удържат от пенсионната възраст.

Може и да съм руса, ама ми се струва, че щом надницата ми е отишла при Домусчиев, то нея я няма в НОИ и следователно, три дни не съм работила, а Домусчиев е станал по-богат със стотина лева. Да си купи нещо, защото като боледувам, той се много прецаква и се лишава, което не е справедливо! Никак не е справедливо да прецакваме Домусчиев.

Ако пък ако съм болнава и заразлива от вируси и боледувам по-честичко или пък детиту, ще се пенсионирам на около 100 години, щото ще ми се натрупат повечко такива, празни дни. Тогава ще мога спокойно да склопя очи, с чиста съвест, че не съм лишила Домусчиев от разни неща, като трюфели, фоа гра, аржентински пържоли или пък френско шампанско. Това е цел, която ще ме държи будна, бодра и весела до тази почти библейска възраст.
А вие негодувате, видяхте ли сега какви сте егоисти и егоцентрици и лоши хора.

Можем да перефразираме –
„Всичко в името на мелеонера, всичко за благото на мелеонера.“

И за да е мелеонерът още по-щастлив, зимата трябва да ходим пеша и да стоим на студено, за да не му разваляме въздуха.
Също така, ако някой милионер, например… бе някой, се разболее лошо, не дай Баже, да чукна на дърво, пу-пу… трябва моментално да си изследваме органите, та да се знае кой орган за кой мелеонер е подходящ за донор. Направо отсега да се изследваме и да направят една картотека, за по-лесно и бързо издирване.
Други предложения?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *