Виктория Тинтерова

Едно малко ОФ-е

Публикувано

Николаев и Ади и оня невнятния Богомил, дето непрекъсанто бърка разни работи, барабар с момчето на времето, са като едно малко ОФ.
Малко ли казах?

Громят от сутринта всякакви типове и типки, които нещо са сгазили лука. Заради една снимка със сгрешено име на България в училище, направо ги разкостиха всички участници в тази очевидно глупава и случайна грешка. Ама размазаха учителката, направиха кмета на нищо, една жена от книжарницата, която е сбъркала надписа, директора на училището, две-три учителки, а човекът направил снимката си направи сепуко, щото въобще не е подозирал как тая машина телевизора може да мачка напълно невинни хора за глупости. Репортажът завърши с презрителен кикот и предложение всички участници в драмата „БАЛГАРИЯ“ да бъдат публично обесени на главната на СвищоФ за назидание.

Абе, Николаев и Ади, вие толко много глупости говорите непрекъсанто, такова невежество лъха от предаванията на телевизора ви, няма репортерка, която да не говори поне сто глупости в минута, ей така за закуска….., да не говорим за подлизурщината, коята се вихри, че се чудя на тая уникална наглост. Най-малкият проблем на държавата е тая грешка. Министерът на вътрешните работи изглежда като ей това:

ДЪ ЖИВЕИ БАЛГАРИЯ, ЧЕСТИТ ВИ НОФ МИНИСТЕР ОТ ПОМОШТНОТО ОЧИЛИЩЕ!

Интервюто на Николаев с Новата ни министерска придобивка, се овъртоли в ….слуз.
Въобще тая сутрин се леят огромни глупости по скъпото телевизионно време. Не че до сега е било умно….

Президентът разръчка Авгиевите обори и оттам се разнесе невероятна, зловонна смрад.

П.П. С „Аз съм българче“ се рекламира … салам.

П.П.П. Николаев и Ади, Грамотните, се посмяха на Путин, че стрелял с автомат… Ама що стрелял, къде стрелял, ного важно.

П.П.П., абе 4 Пъта – Полският Борисов помолил Тръмпи да разположи войски на НАТО на границата с Русия, че да ги пази. Плаща 2 млрд долАра, както казва Любо Ганев.
И подписали – Тръмпи седнал на бюрото си, а полският Им прав, с чупка в кръста до него, нагазурчен, че нямали стол в Белия дом свободен за него.

…….

Новата иновация е много полезна за децата… вика една коконка от телевизора на Нова за някаква електронна игра. И аз обичам новите иновации, старите вече са ми скучни. Ще я поканя коконката, ще я посрещна във вхадното антре, да я видя в анфас и на 100% ще я черпя с една виетнамско турско кафе. Като цяло….

…да сте в час с новините…..

Виктория Тинтерова

One thought on “Едно малко ОФ-е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *