Виктория Тинтерова

Ей това са брътвежи…банда-банда

Публикувано

Ще пропусна сутрешните брътвежи за ромския проблем, прекалено е сериозен и дълбок, за да се нищи тук и по студията. Даже не точно сериозен, страшен е. Само ще кажа – бъдете така люти и непримирими, драги зрители и драги министре Иване, не само когато бият млад човек, военен, а и когато по селата издевателстват над възрастни хора. И не е номерът да им бутнете копторите.

Чакайте ся да ви кажа за Гала и панелистите. Панелистите са Патрашкова, оперният певец, брат на някакъв волейболист, една мома от онова предаване, дет се прави на социално – Господарите на ефира, което предаване даде възможност на Зуека и Рачков вече да могат да почиват в Тоскана, социално… Един млад писател, който пише романи и е мъж на Пипи, която е дете на Сашо Диков и цвърчи като че ли е видяла Закона на Ом на живо, когато прави интервюта с Благой Димитров, например… И още едно момиче, което е блогър, инфлуенсър, влогър, ютюбър и се казва Андреа банда-банда, ама с главни букви.

В това предаване, гореизброените и Гала обсъждат разни житейски неща след кратки интервюта с разни хора… Сега обсъждаха дали и до кога децата е редно да живеят с родителите си и колко е редно да си помагаме на децата. Гала вика, че никога не е искала пари от родителите си, които я издържали като студентка в София. Мухахаха… Пък аз съм искала пари от родителите си. К’во ся, признавам си. Големо лайно съм била явно. Всяко лято, ама всяко лято, парите за море ми свършваха поне два дни преди да си тръгна. Ма не само моите, на цялата компания. Но идваше момента, в който все пак трябва да си тръгнем от Созопол. Е , как мислите – телефони – мамоооо, прати 10 лева за път…, чакане пред пощата за запис…

Една година си тръгваме компания от три коли от Созопол и едната, Трабантче на старо, разбира се, се чупи, ама зловещо. Колянов вал или нещо ей такова, бе фатално. Някак се върнахме в Бургас, всички звъним на родителите си, да пратят пари за поправка… в последните секунди, преди да затворят пощата, всички ни пращат по 40-50 лева. Поправката струваше толкова – 40-50 лева. И какво мислите – останаха ни 230 лева, с които моментално отидохме една нощ в Слънчев бряг и ги опукахме за супер вечеря, дискотека и една нощ в луксозен хотел. На другия ден бяхме без пари и потеглихме обратно за София.

Горещо се надявам, че синът ми ще ми иска пари, когато има нужда.. Още повече ще се радвам, ако мога и да му дам. Не виждам нищо лошо в това. Искам да знае, че винаги ще му помагаме и искам той да търси нашата помощ, когато се нуждае. Да знае, че винаги ще има прошка и опора, докато съм жива….

Междувременно Панелистите и Гала изговориха още глупости. Много глупости. Колкото повече говорят хората, толкова повече се увеличава рискът да кажат … големи глупости.
Да зема да млъкна, а?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *