Яяя......

Еректирала история

Публикувано

Бях на 5 или 6. Бяхме на бунгалата на НИПИДО в Балчик, до двореца на Румънската краличка. Красиви спомени от попови лъжици и техните Родител 1 и 2, тогава още им казвахме жаби. Не съм наясно как са се самоопределили към 09.06.2019г.

Ходехме на Овчарския плаж чисто голи. Майка, тате, кака и аз. Тате още ми казваше, че съм „гоям суадур“ , а аз още му отвръщах „МРАЗЯ ТЕ, НЕ СЪМ ГОЯМ СУАДУР“ и му слагах лакът в адамовата ябълка, за да увелича напрежението.

Тогава бях нещастен поет, който не можеше да пише. Гледах ореховата реса, чаках 100 годишния кактус в Ботаническата градина да цъфне, мразех родителите си, защото нямахме вила за лятото и си удрях главата във всичко по-твърдо от нея.

На един от „плажовете“ ни ГИ СРЕЩНАХ! Германските близначки. Бяха там с родителите си. Майка им си беше порядъчна германка с цици по 7 килограма едната бройка, а баща им си слагаше камък под хуя и се излягаше да се пече по 8 часа. Сега се замислям, че камъка явно е бил, за да събира топлина, та хуя да се изпича и отдолу.

Но близначките, БЛИЗНАЧКИТЕЕЕЕЕЕЕ.
Няма да забравя първата си среднощна ерекция – тяхна е вината. На близначките германки. Около 11-12 годишни. Русо-кестеняви, с лунички, с 4 броя цицки, с 2 броя вертикални, светещи от слънце и вода цепчици, идваха да си играем с поповите лъжички, клякаха, изправяха се, слагахме попови лъжички в буркани, гледахме ги, пускахме ги…..2 седмици на детска нега.

Една сутрин попитах баща ми защо „пишурата“ ми ме гледа и си пикая в устата, а той ми каза, че съм преял със сафрид. Години по-късно ми обясни, че едноокия е Шефа. Разбира се, в края, Ви пожелавам оспешен дзен и сънища.

Автор: Шай Зе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *