Виктория Тинтерова

ЕСЕ

Публикувано

„Хората са свикнали да бъдат съмнителни към един такъв конкурс“…. Организаторката на онова с ЕСЕ-то от Бтв.

„Хората искат да им е лесно, вместо да се хванат здраво на работа“ …. Доктор Пиар* обвинява написалите ЕСЕ. Той здраво работи, начи, не е като вас, мързели такива! Разкоства народопсихологиите от сутрин до вечер, че да направи извод, че да ви смармаляска накрая с някоя реклама „Аз ям“.

Много весел разговор беше, разбира се с активното интелектуално участие на Баджакова. И тя трудни работи работи, не ѝ е хич лесно.
Обща взето цялата човешка история води натам, че да направим този пиарски извод, докторе – Хората искат да им е лесно! Затва са измислили колелото, каруцата, преди това са опитомили кон, измислили са тъкачният стан, открили са електричеството – Брях, алюминация… автомобилите, самолетите и корабите, чушкопека, пералнята и прахосмукачката.

Ако този Пиар доктор беше Матусал и беше живял 900 години, и имаше безкрайна власт, човечеството щеше още да си е в пещера, че да му е трудно! Но като се има предвид битивито, като си припомним илядото турски сериали, новините и Ризова, Баджакова и Хемикян, аз пък не виждам нищо чудно в това ЕСЕ и в този неделен разговор. Това /есе/ е толкоз просто и логично.
Не бъдете съмнителни – вий сте ЕСЕ, битиви!
––––
Така му изписаха титлата – доктор….. ПР. Вероятно е доктор по пиарските нАуки или е доктор, който е станал ПР, не разбрах, а и не ме интересува особено…

***

Видях нова реклама на шампоан – „ЧЕРЕН ПИПЕР“!
Не лъжа…
Аз чакам
„ПЕЧЕНО АГНЕШКО“!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *