Виктория Тинтерова

Жирардели, Ризова – все в г@з!

Публикувано

Жирардели вика на аборигените, че много го е срам от Цивилизацията, че хората чакали по два часа да се качат на лифта на Банско. Той бил отскоро, ама съвсем отскоро собственик на това, на което е собственик, ама от 10 години се бори за нови лифтове. Цивилизията се много чудела и дзверела:
„Ха, казвала тя – та ние знаем, че в България всичко става много лесно….а то к’во се оказа?!“

– И в Алпите има писти и лифтове в разни резервати – вика още Жирардели – вие какво си мислите, туземци такива?! ….И кисело зеле като ващо имаме даже.

Направи ми впечатление, че главата му е абсолютно кръгла. Като топче за пинг-понг, като тенис топка, като топче за голф. Защо ви го казвам това ли? Ми, защото според науката за формата на главата, такива хора непременно накрая построяват лифт, където си искат, даже колкото си искат.

Един ст.н.с. първа степен по главология даже твърди, че такива хора и хотели строят. Много. С ресторанти и паркинзи. И могат да си купят каквото си искат. Даже жив тигър на децата си могат да купят, ако се наложи.
Само една мисъл ме тревожи и не ми дава покой – ся, Жирардели що няма нищо на морето? И там има нужда туземното население от разни цивилизационни подобрения. На Аркутино, например, става чудесна база за водни ски, ми предложи му бе, Ангелакова, не се скатавай! Бъди човек!

………………..

„Ний наистина сме УНИКАЛНО  нетолерантни към различните!“ – Ризова.
Ами да, съгласна съм НА 100% – уникално нетолерантни сте, Вий Цветанке Ризова.
Към работещите бедни сте нетолерантни.
Към пенсионерите сте нетолерантни.
Нетолерантни сте към различните, дето не могат да си платят тока, парното, водата и си продават старите опинци в ОЛХ, за да си купят салам. Салам, жено, не омар с майонеза…
Към различните, дето ги избиват в самотните им селски къщи за 20 лева.

Толерантни сте единствено към герб и разни измишльотини.
Аман от дивотии!
Плакати за 200 000 лева, в защита на…различните.
На гол гъз чифте пищови.

Иначе на Пирогов, народът купува съвременен апарат за диагностика някаква, ковьози купуваме с капачки, пари за лечение на деца събираме, ние, гадните нетолерантни типове и типеси.
Събираме пари за да помотнем на хора с изгорели домове, защото колко хора могат да си позволят застраховка….
Събираме пари да си платим някоя операция.
Гърч непрекъснат за нетолерантните тъпаци.
Бой по канчето на тоз нетолерантен народ!

Бе алоу, толерантните, дигат ток, вода, цени на храната, хората изчезват от територията на държавата. Накрая да не останат само Ризова, различниТЕ, мургавите и герб? А, и малко едвам дишащи пенсионери…

Ризова, защитничке на онеправданите, нема да има кой да ти плаща пенсията, жено! А, ама ще кажете вие, тя си е осигурила старините… Бе, да не лежи на това ухо, светът познава хиляди, мелеони фалити и загуби на имоти, бих казала пък аз.
Голяма срамота за журналистиката е тази особа.

Тоз брътвеж написа  един същинский Ризофоб – Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *