Виктория Тинтерова

За боклуците

Публикувано

– Видях кокерчето, гледам водата, всичко беше във вода, отидох при постройката за кончето и зех разни работи, но забраих трийс литра ракия….Забрайх я! Трийс литра…
Свидетелство от първа ръка за наводнението в Котел.

В същото време в Бургас:
Счупили част от Системата за придвижване – общинските велосипеди.
Разни свидетелства от първа ръка.

В София пък протест срещу наредбата за нощния шум на собственици на нощни клубове.
Свидетелство от първа ръка:
– Ние потребяваме нощен живот … и искаме да шумим.
И още:
– Искат да излезем от фейсбук, е как да излезем…. като ни пречите да шумим?!

На моята стена демократично буден, възмутен гражданин написа:
„Скъпа приятелко, май достигна тавана на собствената си некомптентност и замаяност. Дано не е от редовно пиене. Да пишеш подобни неща за човек като Христо Христов е или огромна некомпетентност или некачествен алкохол. То, като гледам приятелчетата с които си се обградила, явно се развиваш в правилна посока. Контактите с червени боклуци и други подобни лузъри не води до нищо добро. Жалко!“

Да пишеш как ЧОВЕК КАТО Христо Христов побърка държавата си е направо кощунство. И то заради некачествен алкохол! Щото компетентност, признавам си, по отношение на комунизмите ми липсва.
Алоу, лузерите, няма ли кой да прати двайс, трийс литра качествен алкохол?!

През 89-та година наивно си мислех, че ще се отърва от хора, които да ми казват какво да мисля, как да се държа, да ме громят, когато не са съгласни с мен и да ме обиждат, дебнейки. Понеже отдавна не ми е в листата, тъй като тя се напълни с „червени боклуци“ и „лузери“. Този ми приятел, а той е стар, от ранната ми младост, се оказа по-комунист от комунистите. А и не само той, доста такива се навъдиха.

Подобни типове са способни наистина да ме/ни обесят на някое дърво, защото … не харесвам тъпотии. Тях/него не ги интересуват разни дреболии като защо няма жизнено важно лекарство за лечение на деца с ракови заболявания и как си отиде това малко същественце Мария. Той, сигурна съм, не е и чул за нея. Неее, това са глупости! Че изчезнаха безвъвратно над 1000 български училища, цели села и милиони българи. Нее, това са дреболии.

Той, този ми приятел си реституира имотите, че даже ги и поумножи … някак,…. за какво са му разни тъпи демокрации?! Плурализми?! Нее… Всички, които не мислят като него/тях, са боклуци. При това задължително, червени.

Впрочем, този демократ гласува за Цецка Цачева, понеже Румен Радев е „зелен чорап“. И мъжът ми е „зелен чорап“, само да кажа. А такива типове, като този мой приятел, не могат да му стъпят на малкия пръст по образование, ерудиция и интелект. Да не говорим колко е хубав… ама това между нас да си остане.
Аз и моето семейство съобщаваме, че сме по-доволни да сме лузери, отколкото пълни с лайна задоволени хранително туловища.

Това, което написах е не защото съм огорчена, не, отдавна приключих с тези хора и грам не ми е мъчно.
Написах го, защото то е обяснението за идиотията, която ни стигна – ниска култура, злост, претенции, главозамайването на парите и дребните, маймунски, смръдливи души.
Винаги Ваша
Чугунената глава
Замян
Некомпетентен
Лузер

П.П. Няма да те блокирам, Ники, за да прочетеш, че:
Не струваш, стари мой приятелю. Боклук си, не син, нито червен, един човешки боклук!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *