Виктория Тинтерова

За ползата от интернет и ефекта от липсата на алкохол

Публикувано

Станах си рано-рано, защото обичам утрините. Пошматках се малко из кухнята и си отворих новините тук. Попаднах на:

– Иво Беров мрази народа, щото е прост и тъп и гаден, че одобри неодобряването на конвенцията от КС. Ама много е лют. Много ни мрази, вика че сме тъпи и зли и изобщо истински идиоти.

Вчера гледахме документален филм за културната революция на Мао.
– Един от извънпарламентарната опозиция вика, че тия от митинга на Бузлуджа оставили много боклук след митинга, щото са прости селяни и тъпи и въобще са идиоти НА 100% като ЦЯЛО.
Целта на Културната революция е била всички да се подчинят на представите на Мао Дзедун за едни съвършена държава.

– После прочетох мнението на един млад човек, че за да е чисто по градинките и да не си изхвърляме боклуците насам-натам и за да не ПИЕМ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, е необходимо хората от квартала да се обединим и да мъмрим нарушителите, а посе да им качваме снимките във ФБ с надпис – „Не правете като този глупак!“, буквално цитирам лозУнга. Ако пък дете направи нещо като да счупи пейка например, да му фраснем два шамара.
Най-ентусиазирани от целите на Културната революция са били хора между 15 и 18 години. В името на Културната революция са избити милиони хора.
Горе-долу по това време в Камбоджа се вихри Пол Пот. Той смята, че интелектуалците са…бе, много лоши хора. В името на осъществяването на неговият демократичен възглед за устройството на държавата са избити повече от 2 млн. души.
Добре че живеем на по-различни ширини и дължини, че с тия демократи около нас като нищо можем да се докараме до …. Кампучия или пък некоя културна революция.

До сега са налице няколко такива демократични забрани – да не се пуши по улиците на големите градове, както и да не се пие бира из парковете, а тия работи да се правят тайно, вкъщи. Съседите също не трябва да виждат тия безобразия. За сметка на това можем да си показваме сексовете по улицата, щото то си е човещинка, не е като да пушиш, докато къркаш в кръчма или пък в градинката, като си извел детето на разходка, нали? А който пък не е съгласен с тези забрани или пък тази свобода човешка…е, ще ги мислим наказанията в крачка.

Виктория Тинтерова

По темата ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *