Виктория Тинтерова

Иван Гешев – хибридни работи, приятно ми е, мерси!

Публикувано

Иван Гешев само мен не ме набърка в руските хибридни работи, ма то е защото не съм му попадала пред погледа. Много ни скапани мелеонерите, с руските олигарси са се фанали. Как да не им таковаш мамата?! Те не че от нас крали. А и да са крали, голям праз! Поне с харемикански милионери да се бяха свързали. Американските милионери не са олигарси, само руските и един двама арабски, но арабските ги обичаме. Това е закон на Крюгер Мрюгер и го пише във всички важни сайтове и книги. Обаче за всеки случай Иван Гешев има червен конец против уроки на ръката. Дет се вика – бе охрани, охрани, ма по-добре да се доверим и на шаманите.

Предлагам НСО да раздава и миросани червени конци, нафора, индулгенции, кръстчета, набодени кукли на олигарси, малки иконки и от ония, плетените гривни. Гривните на глезена, че много да не се виждат, така, да е по-дискретно. Като синджирчетата на шведките едно време….

Обаче това с Гешев са ми бели кахъри на мен, щото не познавам ни един руски олигарх. Затова гледам с особено фнимание Чети етикета. Тук ни съветват как да изкараме този ТОЛКОВА ДЪЛЪГ МЕСЕЦ ЯНУАРИ. Знам го аз – 67 дни е. Сега, четете внимателно, особено пенсионерите:
Трябва да отделяте поне по 10% месечно, най-добре една трета от доходите си цяла година, за да избутате януари.
Да си връщате кредити, ако сте взели, а вий сте взели, знам ви аз, за подаръци, пуйки, портокали и банани, разни кремове портив бръчки и плейстейшъни за децата на децата.

Хубави съвети даде госпожата Чети етикета, не напразно е любимка на Баце. Само не каза как повече от 2 милиона хора да си платят топлото, водата, данъка на колите и жилището, да си купят лекарства…. . С кредит ли без ли, да не ядат ли… Как? Ама това другия път, през юли.

Много са ми оптимистични и весели подобни разговори. Ще речеш, че толкова много пари има в тоя народ, че само трябва да се научим да си ги управляваме. Само това ни е проблемът – не знаем как става тая работа. За което са виновни комунизъма, естествено, Путин и Орешарски.

Забравих да ви кажа – имаме си Нов Гол учител. Новият Гол учител ще се опита да пребори Голия бегач. Да видим… Както Голия бегач пребори увеличението на нещата и покупката на самолети. Ама сега, съгласете се – от самолети и ценообразуване не всеки разбира, докато всеки нормален човек е виждал гол мъж…. Даже някои са гледали и голия Хамлет в Народния театър.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *