Яяя......

Игрите на звездите…подай шилото за лед там

Публикувано

Гледам „новото“ lifestyle предаване по btv с водещ Катерина Евро – „Игрите на звездите“ и търся шилото за лед….да си го забия в артерия каротис!
Ма то чудо! Ударно начало!

Събрали се Азис, Рут Колева, Ваня Щерева, Въргала, Денис Ризов, Жоро Тошев и още две „звезди“ за които не съм чувала (оказа се, че и те самите не са чували един за друг) ма така – по домашному се събрали (Тошев е забравил да си обуе чорапите) и разиграват подобие на „Аз обичам България“ с устрема на читалищни самодейци.

Рут Колева скърца със зъби и хапе устенца с ръце фюмруци, а Въргала кротко и разяснява, че с таз амбиция ще провали отбора.

Азис почти счупи носа на Щерева, но пък я спаси от тежка глезенна контузия на малкопищялната кост, казвайки ѝ да свали токчетата, който беше обула с анцуга.

Ризов вече ми е фтоп 3 за ентелегентност и чувство за хумор с фразата – „Па на тоя човек, всички му викат Васил (посочва Азис) па аз му викам Христо, шот ми прилича на младия Ботев“

Завърши както започна – ударно!
Азис Ботев, трябва да обясни и те да познаят Елтън Джон – „Гей с обица, британец, женен, ааа…нисък, грозен, неприятен, прилича на лелка“ Добре, че се сети да каже, че е музикант и свири на пиано, за да се сетят.

С Владимир Димитров Майстора обаче, много fun му се получи – „Построил е моста в Ловеч!“
Гепи 2100 лева, подскачайки от щастие, кат циганче пред саралия и каза, че ще ги дари за дебютен музикален клип на млад музикант. Надявам се да не е нисък, грозен гей с обица.

Златина Славова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *