Виктория Тинтерова

Излязла е опасна популация…

Публикувано

Тоя голия бегач що ходи увит с шал до ушите и с балтон в София? Се едно да си веган в София, щото тренираш за световното по веганство, ама па във Виена да мааш шницели, нещо такова… Или си гол зимен бегач или не си, така я разбирам аз волята…. Бе, въобще, да му имаме проблемите на голия бегач!

Каролев, обаче, ми е по-интересен. Той непрекъснато иска да няма държава. А му дадат микрофон, а казва, че от всеки Индивид зависи индивидуалното му развитие. Държавата няма нищо общо с индивидуалните работи. Държавата е достатъчно само да се появява от време на време в лицето на Бокича по телевизорите и да се кара на Индивида, за може Индивидът да се осъзнае и да спре непрекъснато да иска нещо.

Индивидът може да бъде наречен и Възрастна популация*. Така им вика на Индивидите една докторка. Докторката каза, че възрастната Популация не трябва да излиза рано сутрин в студа, че може да пукне. Но това е друг въпрос, здравословен, сега говорим за икономическия и политическия въпрос, касаещ Индивидите.

Та, Индивидите, Възрастната популация трябва да се оправя сама. Понякога партията и правителството решава, че някой Възрастен Индивид от популацията заслужава да му се дадат малко мелеони, защото се повече и по-хубаво кръстосва. Такъв е случаят с Илиана Р. Но по наблюдение на няколко социологически агенции, добре кръстосващите се Индивиди не са толкова много, т.е. са пренебрежимо малко и затова за тях няма да говорим.

По селата Популацията трябва да се въоръжи до зъби, защото държавата не може да се занимава непрекъснато с тях. По градовете – да си трае и да си плаща всичко, което са му казали от държавата. И с усмивка, молим! Но не сутрин при тези уникално, нечувани, невиждани ниски температури, защото пукнали не вършите работа на никого – ни на Държавата, ни на Каролев, ни на тецовете, вецовете, нап, ной, данъчните, кат, и най-вече на апитата и тол системите, щото до сега не се е ни чуло, ни видяло пукясал да си конвентира винетката!
––––––
*Популацията е група индивиди от един биологичен вид, които населяват трайно част от ареала на вида, имат сходни екологични изисквания, КРЪСТОСВАТ СЕ СВОБОДНО ПОМЕЖДУ СИ и оставят плодовито поколение. Уикипедия

Най ми харесва това за кръстосването…
Никъде не се споменават държави, нали?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *