Виктория Тинтерова

Климатолог на люби, милай мамо..

Публикувано

Зачудих се – климатолог синоптик ли значи и изписах „КЛИМАТОЛОГ“ в Гугъл. Излезе Георги Рачев. Вероятно е единственият климатолог в държавата. Дали да не пробвам да изпиша задник, да видя какво ще излезе? Тц, не излезе този, за който се сещам…

Алфа рисърч се опитват да почистят зад…., пардон, пейзажа, заедно и именно с Хемикян.. Викат, че Румен Радев като критикувал, хората спирали да са доволни от него, а Борисов си дигнал харесваниците. Съвсем логична е тая работа с харесването. Например, когато свинското стане 15 лева килото, ще се дигне с още 3% харесваницата. Ако избият и кокошките на хората, ще удари тавана имиджа Му…

Напоследък Му го много потисна тоя па президент, ще вземе да дигне кръвното и да му стане нещо… А и колената го мъчат. Голям нахал е тоя президент и заплатата му по-висока.

А сега малко новини:
Едно смело дете зело пикапа на брат си и се спасило от пожар. Взело и кучето. Познайте къде. Ако уцелите верния отговор, получавате дупка от геврек.

И репортаж:
– Може ли да влезем вътре, да видим мястото на инцидента? – много строга репортерка, ама много.
– Не! – човек.
– Какво видяхте, като отидохте на мястото? – репортерка
– Трупове. – човек.

На никой не му хрумна дори да пита – бе, каква е тая инсталация за ядрен отпадък, защо я строят, кой я строи, какво ще правят, откъде ще го карат тоя отпадък, колко ще е голямо тва, колко ще продължи това унищожаване….
Такива ми ти работи.

–––––

Мои приятели водят сина си на лекар. С. е на 3 години, русичък, синеок ангел. Ще му взимат кръв. Детето доверчиво сяда на стола, сестрата му казва да си даде ръчичката, то веднага си я протяга, с огромен интерес следи какво ще стане.. сестрата – праас, с писеца по пръста. Нали се сещате… С. се сепва, поглежда сестрата адски ядосано и възмутено казва:
– Я па тая, я па тая…..

Казвам ви го това, да не стане – „Я па тоя“, като се окаже някой ден, че светим в тъмното, ако ме разбирате.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *