Яяя......

Клинична фаза на тавтология

Публикувано

Има едни такива хора, в повечето случаи са жени, които са много обстоятелствени, детайлни до клинична фаза на тавтология, не е логорея, друго е.

Не са и прости, или да кажеш некои дървени философи, умни са, имат знания, любознателни, четат, информират се и все от проверени източниции и всичките, които поне аз познавам са сами – или моми, или разведени. Аз в личните си контакти извън виртула съм ги резнала отдавна, шот неам нервни клетки за артисване, а тука не са ме потърсили слава Богу, но срещам няколко от тях под коментари на общи приятели.

Положението е трижди по-трагично в писането, хораааа….коментар (грамотно написан иначе, за нещо елементарно) – трийспет изречения хорааааа….ма, писано, писано, то епитети не останаха!

Та си мисля, за тез мойте познати, де, разведените, дале не са и такива в секса обстоятелствени, та там да е проблемът, щото аз много добре мога да си представя как го правят:

„Така легни, не, не, не така, изми ли си краката? А сега го вдигни, още малко, дее…какъв е тоя попарен, сварен, бланширан кренвирш, за 2 лева килото, поне на сочно вурстче да замяза, кат ония де ги ядохме в Берлин на Коледния базар ’96 година, да ми зарадва окото, зеницата, ретината, балансира чакрите и да предизвика в мен желание и положителни спомени да го захапя….Ааа….ма ти не си го мил! Той на кучешка радост, три месеца престояла в сигански шалвари има вкус! Отивай в банята и с оня сапун дето е в бяло и синьо, ама не точно синьо, като ти казвам, де… антибактериален е и после….“

И после шляп легена с врялата, преварената, йонизираната (най-добре с две жички вътре 220 волта) вода в леглото на такова и си събираш скорострелно, секундно и завинаги багажа и колкото се може по-далеч от него, щото то пак ще оцелее! Тия са жилави, кат….ай, да не изпадам и аз в клинични състояния…

Златина Славова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *