Виктория Тинтерова

Кърлежите и Кърлежът

Публикувано

Понеже съм се нагласила от разсъмване пред телевизора и с мазохистично удоволствие чакам Високия Гост на Николаев, та изгледах цялата помия.
И взе да ме сърби всичко от репортажа за кърлежите.

Една от общината ми каза да ходя подходящо облечена в Борисовата градина. Ся, аз не знам какво точно има предвид общината под подходящо облекло, та, ако може и ако не съм прекалено нахална, да помоля Фъндича да пусне едно окръжно със списък на подходящото облекло. Ако може и малко интелектуалци да се подпишат отдолу, та да сме сигурни, че няма да се изложим пред чужденците.

То, обаче, кърлежите така са се впили, че вече е късно малко за подходящо облекло. С изумление разбирам тия дни, че много хора са се били доверили на Борисов, на Сидеров…. Та тия кърлежи от първия миг си личат!

Ни десните, ни левите хора са толкова виновни, колкото тези, които сега си посипват главите с пепел, защото загубих заради тях 15 от най-хубавите си години…. В тоя кюп са и разните интелектуалци. Вече не ми се прощава.

Кърлежа имал зайчарник и кокошарник и много земи, които са му зели комунистите и така го лишили от възможността да стане земеделец. Верно тия комунисти голяма беля са ни направили навремето….

Обаче, колкото и да искам да иронизирам, в главата ми са само адски нецензурни работи, също много кръвожадни сцени и едно огромно презрение.
Презрение към тези уплашени човечета – Николаев и Ади. За онзи, нелепият богомил новинаря, даже не ми се говори…

Космическо презрение към всички, гласували някога за тази смрад банкянска или за който и да било от хората му…
Според умозаключението, че всеки си заслужава управлението и аз би трябвало. Ама не, категорично отказвам да съм заслужила този Кърлеж. Освен, ако не съм наказана за нещо страшно, което да съм извършила в предишния живот.

Струва ми се, че до края на дните си няма да видя нормално управление, белите, които са сторени са почти непоправими.

Отивам да си видя цветята, пък дано се успокоя и пак да ми стане смешно…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *