Виктория Тинтерова

Лайфстайл по-свиреп от коронавируса

Дали да не ви разкажа за Гала и панелистите, че ми писна тая страхотия…
Предупреждавам – по-злобно е дори от коронавирусът.

Понякога обличат едно моме от панелистите с жилетка или пуловер, небрежно оголил лявото рамо. До лакътя голо, съвсем закачливо, с нежен намек за флирт. Момето говори разни неща, маже по един таблет с пръст и адски внимава да не развали този великолепен аутфит. Т.е. да не земе да се качи жилетката на мястото си.

Днес момето е с черна блузка, а отгоре със сребърен къс комбинизон. Обаче пък Гала е с такъв пуловер. От смъкнатото рамо наднича съблазително дантелена презрамка на бельо. Гала също много внимава да не закрие рамото, от което движенията ѝ са твърде ограничени. Накрая че ѝ се сфане лявата ръка от неползване и ще трябва да се маже с онова, дето се мажат само ония, застрашените от ковида… Красотата иска жертви.

Патрашкова е посадена в черна блуза с много жаба, едно над друго, обточени с беличко. Къдрите на жабата са като водопад около врата ѝ. А тя отгоре е като една костенурка, подала си главата, за да хапне малко детелина, да ме прощава… Ръкавите също свършват с такива фърбали и рюжчета и тя движи китката си като кралица, която раздава благословии. Целият този разкош се завършва с големи, кръгли, бели очЕла обсипани с кристали.

Дано не обидих една от модните икони на държавата, нищо лично… То и аз не съм много убава, както вече съм ви казвала и както е видно от профилната снимка, ама съм си покрила рамената скромно, даже съм си дръпнала ръкавите до лактите. Сега ще ида и да се среша….

За русото моме-панелист ще кажа само, че е блондинка. Оперният певец стои като бастун и от време на време казва нещо. Преди малко каза:

– Ходих да пазаррррувам към два вчеррра и бях най-младият в магазина.

– Да, изглежда, че възрастните хора са по-невъзпитани или по-смели… – Гала.

Поради някаква причина те смятат, че хората над 60 години трябва да се струпат масово пред магазините само от 8 до 10, а през другото време да си пърдят по диванчетата.
Писателчето-паналист е може би най-скучният и дърт млад човек, който съм срещала, пълен до ушите с мъдрости и любов към Пипи. Негово е авторството на бисера – Универсална панацея. Представям си какви са му книгите.

Преди време Гала каза, че сега всички графомани ще се развихрят да пишат, но:
– По-добре е да четат! – заключи.

Извинете този графоман, той толкова си може…
От дивана винаги ваша предана графоманка:

ВъТъ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *