Виктория Тинтерова

Лек неделен баджак…опс – обяд

Публикувано

„Адвокат Емил Хаджиев получава телеграма от Хрушчов за раждането си“, а това става по времето, когато
„медиите не са били така модерни“ – Баджак жураналистика…
„Защо се топим, защо сме под 8 млн.?“ – Баджак интервю.
Туй що не го пита вчера Цвъ, а? Тва всичко са цитати, не съм ги измислила аз тия мъдрости…
Моята мечта /не само Паситу има и обикновените домакини и те мечтаят/ по телевизорите да не се говорят и пишат глупости, май умрЕ. Ся този Емил адвокат ли се е родил, че Хрушчов да напише – „Адвокате Емил, честито, че се родихте…?“ Или тоз, дето е написал отдолу заглавието на интервюто е малко тъп? Там, в това предаване, в момента има сигурно двайстина човека, нали? Е, никой ли пък не видя таз тъпота? Както и да е, стига съм ХЕЙТИЛА … Да ама не е както и да е, това е функционална неграмотност. Тази невнятна журналистика формира обществено мнение. Сега, когато телевизиите са модерни, хората казват – „Казаха го по Битивиту!“ и край!
Борисов има най-висок рейтинг и хората го много харесват, край!
Стабилни сме!
Преседателството е супер постижение!
Ще изнасяме за Китай 10 мл. тютюн, ще учим китайците на бизнес….
Цял народ цъка с език и се диви на тези успехи.
Щото никой Баджак не попита – бе, алакоолу, кви са тия тютюни, защо намаляхме толко, като е толкова сичко стабилно, що се наводняваме при всеки нормален, естествен и чакан дъжд? Къде са ни напоителните системи? Що са ни съсипани пътищата, що няма кой да работи и малкото работа, дето има.. И други, не толкова модерни въпроси, пълен е въздухът с въпроси. Дет се вика, може от въздуха да ги ловят, като не могат да ги измислят…
––-
Към 10-и ред отдолу нагоре? – да се чете алаНкоолу

P.S. Лесни сте вие с дворовете – махате доматиту и пипера, сеете тютюн и готово. А ние – тия с мушкатите, сакъзчета и разни такива орхидеи трябва да ги махнем и да заместим с тютюн… Цел Люлин и Младостите – тютюн и на най-високия балкон! Щото ако не докараме до 10 млн., много ще се изложим пред чужденците и Баце. Да се обединим и да защитим честтттттта на Баце, както едно време обединените германци са възстановили Дрезден – бите-данке-бите-данке…. Нема а са излагаме, нали?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *