Ше си праЙм кот си искам

Лист от календара

Публикувано

Заглавие в Mediapool от 16.01.2017г.:
„Кремъл брои дните до встъпването в длъжност на Тръмп“

А ето и историята зад заглавието…

Начи, седи си Путин в мрачния кабинет в креслото на другаря Джугашвили, все още пропито от неговата миризма и с три залепнали косъма от мустака му под подлакътниците, където си е бърсал пръстите, с които преди това си е бъркал в носа, загърнал се е в балтон от кожата на последния амурски тигър, лично убит и изкормен от него, пие чай от тинтява, плюска клюквено сладко и нервно къса листове от календара, докато си пропява „Пада лист от календараааа“ на Веско Маринов.

В един момент, стигайки до днешната дата, се усеща, че тоз календар, чийто листи къса с яростно нетърпение е от 1917-а година, а песента на Веско е адски тъпа и освен за Пирин Фолк или да бъде изпята като поздрав на Цветан Цветанов за рождения му ден за друго не става. Запокитва го, календара  нали – не Веско, грабва слушалката на червения телефон и звъни на Мария Захарова със заповед да му донесе актуален такъв. (Първо понечва да се обади на Медведев, но напоследък Митака сякаш малко е пораснал и сега се извисява сантим-два над патрона си, а както знаем от статусите на Александър Йорданов, Вова много се дразни на по-високите от него.)

Мария тъкмо пише хейтърски пост във фейсбук през телефона си, в който сравнява Обама с шимпанзе с липсваща хромозома, но чувайки, че шефа я търси, направо хвърля смартфончето, като не забравя да го save draft-не разбира се, тъй като текста на поста всъщност е зловреден код и всеки, който го прочете ще се опита с манипулирано съзнание да влезе в сайта на Американския конгрес, а милионите едновременни посещения на сайта ще доведат до своеобразно хакване на Конгреса и той вече хакнат ще подмени всеки демократ с републиканец, за да бъдат всички конгресмени последователи на Тръмп, респективно на Владимир Владимирович. Когато това се случи и настъпи 20-и януари, Президента на Руската федерация ще запали един Урал и на трета бърза ще потегли към Вашингтон с буркан кисели краставички и каса водка, за да осветят с Доналд Овалният кабинет и да препикаят ливадата пред Белия Дом.

Та, търчи Захарова из подземията на Кремъл с наръч календари за 2017-а, пътьом сритва трима американски шпионина неумело замаскирани като агенти на КГБ (все пак, колко па негри може да работят в Кремъл), влетява в бронирания кабинет на шефа и задъхана му козирува. Товарищ Путин, изнервен от чакането и диверсията с подхвърленият му стар календар я поглежда мрачно и ѝ нарежда:
„Марче, слушай ме внимателно – няма да повтарям!! Не мога просто да седя, да чакам, да късам листи от календари и да слушам оня потния от Полски Тръмбеш. Крайцера Аврора да бъде приведен в бойна готовност! Всички на коне, Медведев на магаре! Ке ги тепаме и янките им демократски дееба!“

Америко, ей ся ти са ба майката!

Иначе, по-скучната версия на новината, че Путин брои някакви дни – ето я ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *