Ше си праЙм кот си искам

Малката булка и драмата с…бе, то да е една!

Драмите в този епизод се въртят първо около това, че някой е нарисувал Ананди – предполагам, че става дума за актов рисунък, щото всички се тюхкат, вайкат, приплакват и се молят жарко на техния еквивалент на Девата от Гваделупе, някакво триглаво и двестаръко божество.

После един пич със злобен херпес на горната джука се обажда по телефона, за да инджитисва нечия леля. Тя захлупва лице в ръцете си и се тресе от плач. И тая се моли на триглавата ламя. Подозирам, че това шкембесто божество ше им разгони фамилията накрая – ролята му опрделено е централна, щото всички го споменаха поне по веднъж.

След туй се появява батко Гошо (сешса са – Ниранджан, когото реших да наричам Гошо за по-кратко). Киризи са в огледалото и си припомня срещата със свойто либе – разхождат се в парка, после кадри от ресторанта в който плюскат карантии от крокодил и паун с гарнитура от ципести хипопотамски пръстчета, а за десерт си разделят захаросан еленски хуй (тука мога си позволя да пиша и „хуй и „путка“, щото ней дерекно във фейсбука и стандартите на общността моат ма фанат за ено от двете, коет настъпи първо според джендъра и също така торбичките за повръщане свършиха, сори).
Тая сцена е ни в клин, ни в ръкав, щото с това приключва. Честно казано, надявам се връзката им да не просъществува, щото с една вечеря ебаха майката на поне три екосистеми.

Следваща развръзка…или завръзка, не знам – тук всичко излиза наяве много тегаво, все едно разследването се води от българската прокуратура.
Та, малкият Нанду стои мирно пред майка си и пита защо дрехите на баща му са събрани на земята. Гледам – една купчина надиплени чаршафи.
Ве, к’ви дрехи ве, малки Нанду? Т’ва ми мяза на чеиза на баба ти, раздел „Спално бельо“!
Забравям обаче, че в тия географски ширини мятат един парцал връз себе си и това е както у нас навличаш сабален един анцуг „Адидас“ и си готов и за сватба и за бизнес среща – и тука коет настъпи първо, но важното е, че ти си готов и за двете и вопще.
Майка му обяснява, че тя вече няма сантименти към дрехите на баща му, щото той я е наранил жестоко и чак точката на челото ѝ се е разтекла от обида и ше ги дарява – сигур да шият войнишки палатки…
Малкия посърва и скришом чопва един часовник. Наркоманче.

Следват сцени от „В следващия епизод“. Аз си запушвам ушите и затварям очи – искам да тръпна в очакване…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *