Виктория Тинтерова

Милиони малки мръсни маймунки

Публикувано

Докато мия чинии, аз като една съща Агата Кристи мисля…. И слушам плитките, на за сметка на това дълги анализи, които добиват епичността на анали. Епични със своята тъпотия.

Готино е да си изкарваш хляба като говориш глупости по телевизорите, с физиономия която сякаш ми казва – виждам тее, виждам тее, не се смей, маймуно мръсна….
И ми се дощя да предложа на вашето внимание един опит за класифициране на безобразията. Като класификация на видовете.

Видове безобразия:
малки
средни
големи

Малки безобразия:

мръсни уши и врат, неизрязани нокти, ленена риза без гънки, дънки с ниска талия, силикон в устните на младо момиче, наполвина изтрит лак, СДС и т.п.

Средни безобразия:

Графа-улицата, разбити тротоари, незаконни сметища, … СДС.. и т.н. и т.н. ….

Големи безобразия:
Цветанов-Борисов-Герб, всичко останало е следствие. Всичко, за което се сетите.

П.П. Борисов ни се кара:
Почти цитат:
– Бе вие, маймуни мръсни, кредитният рейтинг на България се дига, вие с някакви апартаменти ме занимавате! Аз ся ще прочета всички натурални актове на съседите на Цецо … Мога да си чета квот си искам, маймуни…. Винету, натурални документи, доноси, всичко! И геополитически важни документи мога да чета, ако си поискам. Мога и кътните ви зъби да преброя, ако си поискам. И на министъра на правосъдието мога да заповядвам, ако си поискам, щото съм велик! На всички мога да заповядвам! И ще ви заповядвам, щото вие всички сте маймуни мръсни и ме дразните непрекъснато. И когато стана генералисимус, ще ви разкатая фамилията! На дреб* ще ви направя, на маймуни ще ви направя, отпадъци такива!

П.П.П.
След гореказаното от Борисов, битивито съобщи за бейби бум в Щатите – 9 медицински сестри от една болница щели да раждат едновременно. Всяка хубава новина от Щатите ме кара да се чувствувам щастлива, доволна, заредена с хубава енергия и съвсем като маймуна с клонка банани в ръцете.
––––––––––
дребта̀, само ед.ч., ж.р. – Дребни остатъци, отпадъци след развлачване на лен, вълна, памук и др.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *