Яяя......

Момченце с чипо носленце

Ей, има едно момченце, не му знам името, герберче с чипо носле, брадица на три-четри дни и рядка косичка под която прозира черепчето му – много нагло копеленце!
Направо му личи, че е засукало първо мляко от патрона си Бойко.

Опонентчето му в студиото на НОВА, едно друго голишарче от БСП, верно също не става, щото и на него му личи как са му натъпкали човчицата с гръмки лафове и метафорични послания, но поне създава впечатление за що-годе някаква овладяност, обаче гербачето такъв се опитва да го извади, че наистина ми идва да му посегна към нослето, уж да му направя „бибииип“, а всъщност да му навра зъбките в гърлото с един отсечен удар!

„А помните ли вашето правителство, а помните ли вашите магистрали, а помните ли вашият министър-председател, а спомняте ли си вашите отсечки на Тракия, на Хемус, на Марица, на Струма, асънамъ, джан-джун, дрън-дрън…“

Абе, пръдльовци нещастни – и двамата сте били още едни посерковци по времето на което и да било правителство преди сегашното, както сте посерковци и в момента.
Вие ли бе, келешчета и юноши бледи, вие ли ще говорите и ще давате акъл за сериозни неща като магистрали, икономики и държавни управления, при условие, че сте още с бяло по устата (на чипоноско това не е и мляко дори..*).

26 годишен ръководи строежа на магистрала Хемус, други льольовци се убиват с голи пилешки гърди да бранят менторите си, писатели са в надзорните съвети на строителни фирми изграждащи обекти от национално значение, някаква с напомпани джуки и цици е преподавател в университет…изобщо – всичко напоследък е бетер препълнен външен клозет, в който някой е хвърлил мая за набухване и лайната са плъзнали навсякъде!

Това ГЕРБ да управлява, а БСП да са опозиция е – нещо са намислили, пък не стават за нищо.
Като Хоумър Симпсън…

*Зайо Байо тича и крещи:
– Педерастииии, педерастииии…
Баба Меца го среща:
– Какво викаш бе, не виждаш ли, че имаш още мляко по устата?
– Не е мляко, не е….педерастиииии…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *