Виктория Тинтерова

Морално ми е – Цвета съм!

Публикувано

Кара Янчева ще преценя кой е морален и кой не в герб. Вчера Боко, след като е преценял няколко дни кой най-добре би могъл да преценя моралните качества и въобще всичко морално на кметовете и като преценял, преценял, решил това да е Кара Янчева и етична комисия. Нещо като Павароти и приятели, ама в политиката.

Тя, Кара Янчева е много ентусиазирана, защото ѝ дават тази възможност да се изяви като най-големия преценящ в държавата след Него. Измести Цецо от второто място, отнесе го като бръмбар сламка. По слухове, тя вече прави списък с моралности, задължителни за кандидат членове и членове.

1. Да е с обръсната глава. Така лесно се отличава член на герб от останали членове. Защото членът на герб – най-големия и важен член, нали.

2. Да не се много увлича по география. Това е суета и на такова увлечение не се гледа с добро око. Чиста загуба на време, вместо да се занимават с герберски работи….

3. Да преценям какви апартаменти и тераси да си купуват, щото така урболешката не става, братоци. Трябва да има контрол и ред в кочината – първо Той, после ние, пък чак тогава вие.

4. Друго, друго…. Ще решавам в крачка, важното е да не пострада някой невинен, заради донос. Ние в герб не се доверяваме само на 1 донос, трябват ни поне 3. Ние в герб обичаме доносите защото те са интересни, пълни с хубави клюки.

5. Въобще и отпреде и отздаде преценям, че етиката като цяло е много важна.
Още от Третото българско царство си е така.
Преценяне му е майката!

–––––

Един палач в затвор бил много жалостив и не искал твърде да разваля настроението на осъдения на смърт, та сутринта влязъл в килията му, докато спял и весело го погъделичкал по вратлето:
– Гъди, гъди, кого ще бесим днес?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *