Виктория Тинтерова

Мръсни истории

Публикувано

Има две адски нечистоплътни истории, които ни преследват тия дни. Такива мръсни, некъпани, като направо …да се обесиш.

Едната е за смахнатите, дето тръгнали посред нощите в планината, че и среща си чукнали при двайстото борче под върха с един истински малоумник, който тичал гол от центъра до Черни връх. Голият, разбира се измръзнал, щото физически си бил нормален, за разлика от мозъчно….

В хижата-цел, обаче не им отворили на малоумниците, щото не искали да си делят ракията с непознати. Гнусно. Една гнусна компания срещу друга гнусна компания. Кални хора.

Другата пък е за други малоумници. Тия се качили в два джипа и се правели, че стрелят от колите из улиците на Велинград с пластмасоми автомати. Снимали клипЪ, както казват. Не че много могат да говорят, ама колкото толкова ся.

В тези времена, в почти всяка друга европейска държава, полицията щеше да ги е гръмнала още през първите пет минути веселба. После ах и ох… Много ми се ще да бях видяла и как велинградските полицаите ги задържат, щото тия автомати съвсем си били като истински.

Но това са дребни кални хора. Мънички, с мънички кални глупости. Дет се вика с мед да ги намажеш в сравнение с другите. То винетки, то конвентиране, неконвентиране, 700 000 лв. месечно за подръжка на системи… Кой ще я подържа тая система за тия пари? Никой не попита. Аз искам, обаче да го знам тоя, че искам да го поздравя… Майка му, леля му, всичките му роднини. И на сръбски искам да го поздравя. Те, братята сърби имат много хубави поздрави.

***

Винетки може да не можеш да си купиш, ама рекламата за иляди левове си тече по Нова…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *